Wie is Laura Celia Valk?

Laura Celia Valk, zoals deze prachtige dame voluit heet, is al enkele jaren naam voor zichzelf aan het maken in de Nederlandse en internationale modellenwereld. Een jaar geleden sprak ze nog met FHM en vertelde ze dat ze bezig was met haar afstuderen en het schrijven van een scriptie. Deze betrekt ze op haar eigen onderneming. Zo geeft ze andere bedrijven advies in het maken van het campagnes en het handelen op social media. Daarnaast houdt ze ook van heerlijk uiteten gaan en urenlang dansen. Haar leukste modellenopdracht was toen ze naar Ibiza ging en in januari met 20 graden op het stand zat. Het combineren van haar werk met zo’n tropische locatie is natuurlijk ultiem.

 

De geboren en getogen Amsterdamse woont inmiddels al een tijdje in Castricum. Deze plek ligt op 25 minuten van Amsterdam, dus ze is zo terug wanneer ze de grote stad mist. Laura vertelde destijds ook dat ze zojuist een punt achter haar relatie had gezet. Waarschijnlijk is ze nu dus nog steeds vrijgezel. Haar plannen voor de komende jaren zijn om nog veel te reizen en de wereld te ontdekken.

De beste Instagram-foto’s op een rij

Inmiddels ben je vast heel benieuwd geworden hoe Laura Celia Valk er nou precies uitziet, of misschien heb je gelijk naar beneden gescrold. We kunnen het je niet kwalijk nemen, want een schoonheid zoals Laura zie je zelden. Bekijk hieronder een selectie van haar mooiste foto’s op Instagram. 

Nog niet genoeg gehad van prachtige Nederlandse vrouwen? Bekijk dan zeker even de Instagramvideo’s van Elise van der Horst. De vriendin van Hedwiges Maduro vrolijkt je sombere dag gelijk weer op.