De carrière van Elise van der Horst

Elise van der Horst is vanaf jonge leeftijd al in de spotlight te vinden. Ze was namelijk vanaf haar 8e al te zien in het televisie-programma ‘Kinderen voor Kinderen’. Hier heeft zij uiteindelijk zes jaar bij gezeten. Na zes succesvolle albums nam ze afscheid met het welbekende liedje het Tietenlied.

In 2004 tekende Elise bij het platenlabel Spinnin’ Records. Hier bracht ze haar debuutsingle genaamd Shake uit, met nog veel singles die volgde. In 2006 werd ze genomineerd voor een TMF-Award in de categorie: ‘Beste Zangeres’. In 2007 won Elise de Kids Choice Award voor ‘Best Singer’ en ik 2009 kreeg ze de eer om de ‘Single and Famous’ te ontvangen.

Elise van der Horst heeft buiten haar muziek ook nog een aantal programma’s gepresenteerd zoals ‘De Kids-Top 20’ en ‘So You Think You Can Dance’. Nadat ze een stemoperatie moest ondergaan is ze een paar maanden naar Los Angeles gegaan. De kans dat ze weer kon zingen was nihil. Maar na een paar maanden logopedie werd ze weer gecheckt en was ze helemaal hersteld van de operatie. Ze kon zelfs weer zingen!

Terug in Nederland en better than ever

Elise van der Horst is eindelijk weer terug onder ons, het is alsof ze nooit is weggeweest. Op Instagram houdt ze ons altijd bij over wat er gebeurt in haar leven. Dit doet ze dan ook op haar eigen leuke manier. Ze is er ook zeker niet vies van om zichzelf sexy voor de camera te vertonen. Als echte artiest deelt ze dan ook veel filmpjes waarop ze danst in mooie outfits. Zie hieronder een aantal video’s van het Instagram-account van Elise van der Horst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)