Wat gebeurde er in You seizoen 2?

Misschien is het handig dat we even een terugblik doen naar You seizoen 2, vooral over waar we gebleven zijn. Het is alweer een tijdje geleden, dus de laatste beelden zijn alweer naar de achtergrond verschoven in ons geheugen. Gelukkig gaf Netflix ons al een kleine opfrisser.

Recap van Joe

Joe wilde Love graag vermoorden, dat hebben we gezien. Hij besluit dit alsnog niet te doen, dit omdat Love natuurlijk zwanger is van hem. Echter wordt Joe wel bijna omgelegd door de broer van Love, Forty. Joe valt ook terug in zijn oude gewoontes en besluit te beginnen met het stalken van zijn nieuwe buurvrouw.

Recap van Love

Love is natuurlijk ‘de vriendin’ van Joe met nogal veel problemen. Ze hielp namelijk Delilah en Candace om zeep. Ook is haar Forty overleden en dit is zij nog aan het verwerken. Natuurlijk komt er ook nog bij kijken dat ze zwanger is van Joe.

Recap van Delilah

Delilah woonde bij Joe in het complex en wilde hem aangeven bij de politie toen ze erachter kwam wat hij allemaal aan het uitspoken was. Ze is opgesloten in de kooi die Joe heeft. Uiteindelijk is Delilah vermoord door Love, dit deed ze om Joe te beschermen.

Recap van Ellie

Ellie is een meisje waarmee Joe ‘goed bevriend’ was. Ze wil heel graag in de filmindustrie werken. Ze is het zusje van Delilah, die vrouw die Love heeft vermoord en ze komt erachter dat Delilah dus nooit meer terugkomt. Ze vertrekt uiteindelijk naar LA op advies van Joe.

Recap van Forty

Forty is de broer van Love, hij is doodgeschoten door officer Fincher. Voor zijn dood datete hij met Amy (dit is de schuilnaam van Candace) en hij vertrouwt Joe voor geen ene cent.

Recap van Candace

Candace is de ex van Joe, ze is naar LA verhuist onder de schuilnaam ‘Amy’, dit doet ze om de identiteit van Joe te exposen. Ze date met Forty voor haar dood. Ze wordt namelijk vermoord door Love als ze erachter komt dat Amy eigenlijk Candace is.

Nu je het einde van You seizoen 2 weer in je hoofd hebt, kan je zorgeloos bingewatchen dit weekend. Het nieuwe seizoen van You is op 15 oktober te vinden op Netflix.

De trailer van You seizoen 3 vind je hieronder.