Wie is de vrouw van Wilfred Genee?

Sinds 11 april 2008 mag Lili Pirayesh zichzelf de vrouw van Wilfred Genee noemen. Maar hoe kennen deze twee elkaar? Fun fact: ze hebben elkaar leren kennen door Wilfred zijn tafelgenoot René van der Gijp. Wilfred liet ooit aan het Algemeen Dagblad weten: “Ze gingen soms uit eten, al was er van romantiek geen sprake. Zonder René had ik haar niet ontmoet. Hij vroeg me voor een commentaarklusje bij een hockeyclub. Hij zei: als je ja zegt, belt er straks een heel leuk Iraans meisje om je alle informatie te geven. Daar had René helemaal gelijk in.” 

Geluk zit in een klein hoekje, want Lili Pirayesh belde inderdaad en het verliep soepel tussen de twee. Ondertussen heeft het koppel twee kinderen: Isabeau Feline en Timothy Luca.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vullen of Voeden (@vullenofvoeden)

Gezondheidsgoeroe Lili Pirayesh

Lili Pirayesh, of eigenlijk Drs. Lili Pirayesh, is dus de vrouw van Wilfred Genee. We kunnen haar een echte gezondheidsgoeroe noemen. Ze werkt als ondernemer, spreker en adviseur bij concepten rondom welzijn en leefstijl. Samen met haar man richtte ze een eigen platform op genaamd ‘Vullen en Voeden’. Ze schreven eerder een gelijknamig stuk, een wegwijzer voor ouders, Wedden dat het lekker is en Groeiboek voor opvoeders.

Gezond brein, gezond lichaam

Practice what you preach zeggen ze toch altijd? De vrouw van Wilfred Genee voldoet volledig aan deze woorden. Dit hebben we kunnen concluderen aan de recent geplaatste foto op Instagram. We zien de prachtige dame in een paarse bikini met de tekst: “Never give up on your body and soul, fun and sun.”

Wij hopen ook dat ze nooit zal opgeven aan al deze dingen. Want we zouden graag nog vaker van dit soort foto’s van Lili willen zien.

Bekijk de desbetreffende foto van Lili hieronder:

vrouw-wilfred-genee-lili

Lili is hard aan het werken aan haar carrière, maar haar man Wilfred sleept ook redelijk wat geld binnen. Dit is het vermogen van Wilfred Genee.

Bron: Gewoonvoorhem.