Is Koen Verweij vreemdgegaan?

Hoewel er al tijden veel geruchten waren over het vreemdgaan van Koen Verweij, was het nog altijd aan tussen de twee topsporters. Daar is nu verandering in gekomen. Afgelopen weekend in Koen gespot in club XO in Haarlem. Volgens Yvonne Coldeweijer zou hij het wel heel gezellig hebben gehad met ene Jessica uit Urk. Naar verluidt hebben ze zelfs in het openbaar staan zoenen met tientallen mensen om hen heen. Yvonne vertelt dat zelfs het barpersoneel van de club het bevestigd heeft.

Verder deelt ze ook een foto op Instagram waarop Koen te zien is met een dame om zich heen. Hoewel je natuurlijk kan speculeren over van alles en nog wat, is het Jutta die bekend maakt aan de wereld dat de relatie ten einde is.

Jutta Leerdam deelt een bericht op Instagram

Jutta Leerdam deelde zojuist het onderstaande bericht in haar Instagram Story:

Jutta Leerdam Koen Verweij uit elkaar

Hoewel het natuurlijk vervelend is dat het zo moet lopen, is er wel goed nieuws voor de single mannen: Jutta is weer single. Naast het feit dat ze keihard aan het werk is en successen behaalt op de baan, doet ze het ook buiten haar sport goed. Zo won ze de prijs van de mooiste billen van Nederland.