Tess Sarah (vriendin van Danilo Pereira)

Afgelopen zomer maakte Danilo Pereira de opvallende overstap van Ajax naar Feyenoord. De Braziliaan speelt al sinds 2018 in Nederland en in die periode is hij een beeldschone dame tegen het lijf gelopen: zijn vriendin Tess Sarah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

Sem Smit (vriendin van Steven Bergwijn)

Nog een nieuwe aanwinst voor de Eredivisie is Steven Bergwijn. Hij is al jaren gelukkig met de beeldschone blondine Sem Smit. Ook hebben ze samen een kind.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

Dayenne Huipen (vriendin van Justin Bijlow)

Wie de eerste doelman wordt tijdens het WK in Qatar is nog een raadsel, maar Justin Bijlow heeft in ieder geval een van de knapste vrouwen. Zullen we desondanks dat afgezaagde grapje over ‘she’s a keeper’ maar achterwege laten? Hoewel, nu hebben we ‘m alsnog gemaakt. Dayenne Huipen was de WAG van het jaar 2021.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayenne Huipen (@dayennehuipen)

Noa van der Bij (vriendin van Cody Gakpo)

Cody Gakpo was afgelopen zomer bijna vertrokken bij PSV, maar gelukkig bleef hij in Eindhoven en maakt zijn schitterende vriendin Noa van der Bij haar opwachting in deze lijst. De blondine en de Eindtovenaar zijn al jaren gelukkig samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

Candy-Rae Fleur (vriendin van Daley Blind)

Candy-Rae Fleur houdt niet van de term ‘voetbalvrouwen’ want zelf is ze zeer getalenteerd in dansen. Vandaar dat Daley Blind eerder een dansman is volgens haar. Groot gelijk natuurlijk. De twee zijn al jaren dolgelukkig samen en niets lijkt die band te kunnen breken.