Cody Gakpo heeft zichzelf neergezet als toptalent. Als PSV-speler is Cody al een sterke vaste waarde. Hij is inmiddels ook al doorgebroken in het grote Oranje. Dit heeft hij allemaal al bereikt als 22-jarige. Chapeau!

Op donderdag 16 september heeft Cody ook al gescoord in zijn 100e wedstrijd. Cody Gakpo heeft zichzelf dus bewezen in het voetbal maar blijkbaar ook in de liefde, want zijn vriendin is zeker niet verkeerd.

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. Nee, ze is natuurlijk veel meer dan dat. Nadat Noa haar HBO-studie aan de Avans Hogeschool had afgerond, heeft ze een baan als junior booker bij Cachet Models aangenomen. We gaan nu niet de line gooien van: “Maar zij zou zelf ook wel een aantal klussen kunnen krijgen”, want die is al te veel gebruikt. Maar desalniettemin is het een hele mooie vrouw.

Tijdens het schrijven van dit artikel lopen we een beetje tegen een muur aan. Noa is namelijk niet zo bekend in de media, het is niet heel gemakkelijk om een uitgebreid verhaal te vertellen over haar. We weten dat ze 21 jaar is en veel van reizen houdt (als we haar Instagram-posts mogen geloven). We weten welke baan ze heeft, dat ze HBO heeft gedaan en zelf ook uit Noord-Brabant komt, dat is het dan ook wel een beetje. Wij hopen dat de vriendin van Cody Gakpo meer in de media komt want wij kunnen nu al geen genoeg van haar krijgen.

Hieronder nog wel een paar foto’s van onze Noa.

We gaan nu een hele gewaagde overgang maken. Zoals we al eerder hebben verteld is Noa niet zo bekend voor  de media en weten we niet veel van haar. Boyfriend Cody is zeker wel bekend in de media door zijn voetbalkwaliteiten die hij laat zien in de Eredivisie en het Nederlands elftal. Een andere speler die bekend is door de Eredivisie is Ajaxcied David Neres. Niet alleen door zijn voetbalkwaliteiten maar onder andere ook door zijn mooie vriendin en laat die nou wel meer bekend zijn bij het publiek. Ontmoet de vriendin van David Neres.