Danilo Pereira keert terug bij Ajax

Danilo Pereira da Silva is een 22-jarige Braziliaan uit São Paulo. Geboren op 7 april 1999 is hij uitgegroeid tot een vleugelspeler/spits van 1.74 met een stevig rechterbeen. In zijn jeugd speelde hij bij Associação Portuguesa, Corinthians, Ponte Preta, Vasco da Gama en Santos. Bij die laatste club werd hij ontdekt door Ajax, dat hem voor twee miljoen euro naar Amsterdam haalde.

Hij zou op 25 maart 2018 zijn debuut maken voor Jong Ajax. In het volgende seizoen maakte hij zijn eerste treffer en legde er in totaal 19 in het netje. Tijdens een uitwedstrijd tegen Heracles maakte hij zelfs zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax. Vlak daarna werd hij echter verhuurd aan FC Twente. Daar viel hij op door maar liefst 17 keer te scoren in 33 wedstrijden. Dit seizoen hoopt hij dan ook bij Ajax succesvol te worden.

Zijn vriendin Tess Sarah is een van de mooiste WAG’s

Een deel van zijn motivatie en succes zal hij ongetwijfeld te danken hebben aan zijn bloedmooie vriendin. Deze Tess Sarah is namelijk van ongekende schoonheid en overigens net als Danilo slechts 22 lentes jong. De dame komt uit Nederland, maar qua looks heeft ze wel wat weg van een Braziliaanse schone. Wie weet dat Danilo daarom verliefd werd op haar. We kunnen echter nog wel 1000 andere redenen bedenken als we haar foto’s zien.

Wat ze precies doet met haar leven is niet helemaal bekend. Ze houdt echter duidelijk van reizen en ze is vaak te zien in de meest bijzondere oorden. Ongetwijfeld zal ze hierbij de aandacht van elke man op haar gevestigd zien.

Wij selecteerden een paar foto’s van de Instagram van Tess Sarah:

Afgelopen jaar wist Dayenne Huipen de titel van ‘WAG van het jaar 2021’ binnen te slepen. We geven de knappe Tess Sarah een goede kans voor aankomend seizoen. Wat denken jullie?