Wie is deze bekende YouTuber?

Gio Latooy is een van de populairste YouTubers in Nederland. Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een enorme fanbase opgebouwd met zijn dagelijkse vlogs en andere content. We kennen Gio Latooy natuurlijk ook van zijn relatie met Jade Anna. Een relatie waar genoeg mensen een mening over hadden, gezien het leeftijdsverschil van de twee. Hij is na hun break-up snel doorgegaan en kwam in een relatie met Lynn Hermanussen. Samen gaan ze een nieuw avontuur aan, waar ze wachten op de geliefde baby. Gio Latooy verkoopt nu zijn villa, maar krijgt er een nieuwe voor terug.

De villa van Gio Latooy in Krimpen aan de Lek

Het huis in Krimpen aan de Lek, dat Gio nu zal achterlaten, is geen doorsnee optrekje. Met een geschatte waarde van ongeveer € 1,8 miljoen, heeft de woning een uitgebreide verbouwing ondergaan die nu helemaal klaar is. Het huis biedt een overvloed aan luxe en comfort, maar het werd tijd voor iets nieuws, iets nog groters. Eén ding is wel zeker: in de villa uit Krimpen aan de Lek kun je volop genieten van de luxe.

Bekijk hier de video van de woning:

Bekijk in via link een langere video van de woning van Gio Latooy.

De nieuwe villa in Sint-Willebrord

Gio Latooy en Lynn Harmanussen vielen als een blok voor hun nieuwe huis in Sint-Willebrord. Deze villa, met een prijskaartje van 2,2 miljoen euro, is het toppunt van luxe en moderniteit. De woning heeft een enorm woonoppervlak van 471 vierkante meter en beschikt over negen kamers, waaronder vier royale slaapkamers en een badkamer uitgerust met een sauna. Maar dat is nog lang niet alles.

Wat deze villa echt uniek maakt, is de combinatie van high-end voorzieningen. De keuken is een koks droom met de nieuwste inbouwapparatuur. De villa heeft een indrukwekkend souterrain, perfect voor Gio’s ontspanning en entertainment. Verder beschikt de woning over een verwarmd buitenzwembad, een lounge terras en een buitenkeuken. Als klap op de vuurpijl zorgen honderd zonnepanelen voor een energielabel van A. Geen enkele luxe is gespaard gebleven.