Nieuwe auto van Lynn Hermanussen

Met de caption “Trots momentje na al die tijd hard werken. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald” is het wel duidelijk dat Lynn Hermanussen er al lang naar uitkeek. Het lijkt erop dat ze met die caption haar volgers, die gaan roepen dat ze het met hulp van Gio Latooy z’n geld heeft gekocht, voor wil zijn. Al is die gedachte natuurlijk niet heel vreemd, aangezien Lynn pas 21 jaar oud is en nu al een schitterende auto van zo’n 50 duizend euro heeft gekocht.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook echt gekocht is van het geld van Gio, zeker niet! Zo heeft de knappe Nederlandse fitgirl zelf natuurlijk ook wat influencer deals weten te sluiten en heeft ze haar aantal volgers explosief zien stijgen. En in de tussentijd kan ze ook gewoon gespaard hebben, dus de vooroordelen zijn wellicht wel helemaal niet aan de orde. Dat mag ook gezegd worden.

Heeft ze officieel een relatie met Gio Latooy?

Lynn heeft dus een groot aantal extra volgers erbij gekregen, mede toen bekend werd dat ze het heel gezellig heeft Gio Latooy. Zo zit ze nu inmiddels al op de ruim 197.000 volgers, dit terwijl ze voor hun relatie er nog ‘maar’ 121.000 had. Onder die nieuwe volgers zitten ook bekenden van Gio, dus we kunnen nu wel stellen dat de relatie officieel is. Zo heeft de moeder van Gio, Louise Latooy, een reactie heeft achtergelaten en ook een van de beste vrienden van Gio (Ricardo Rolando) kon het niet laten om te reageren.

En Natuurlijk is het Gio die direct laat weten ‘hoe trots’ hij is op zijn nieuwe vriendin. Verder komen er (uiteraard) ook nog andere influencers die proberen een beetje interessant te doen. Volgens anderen is het ‘het effect van Gio’ en vragen mensen zich af of dit niet van Gio’s geld betaald is. Maar goed, het is in onze ogen wel unfair om daar klakkeloos vanuit te gaan. We willen Lynn in ieder geval feliciteren met haar nieuwe aankoop!