Binnenkijken in de luxe miljoenenvilla van Gio Latooy

Floris Wijers ging op bezoek bij de luxe miljoenenvilla van Gio Latooy. Alleen al bij het moment dat hij aan komt rijden zien we de prachtige villa staan.

Bij binnenkomst kom je aan in de hal, waar de trap naar boven zich bevindt en waarbij je door grote glazen deuren toegang krijgt tot de woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken. Deze heeft wederom een moderne uitstraling en is wit van kleur, volledig voorzien van een kookeiland in het midden. Ondanks dat de keuken en woonkamer praktisch gezien één ruimte is, wordt deze wel mooi afgeschermd door een wand met daarin een aquarium. Door het aquarium heen is er toch de mogelijkheid om in de andere ruimte te kijken.

In de woonkamer is een prachtige open haard gebouwd en wij zijn – net zoals Gio Latooy zelf – erg onder de indruk van de prachtige grote ramen die we in de woonkamer zien. Via deze grote ramen kunnen we het uitzicht bekijken en daar zien we een prachtig stuk water waar Gio in de zomer kan afkoelen.

Terug in de hal is daar een deur naar het toilet en nog twee andere deuren. Dit zijn twee aparte kamers, maar het is de bedoeling dat het één kamer zal worden. Het moet dienen als de kamer waar Gio Latooy zijn populaire video’s kan gaan editen. Toch moet er nog veel aan gebeuren; één muur zal veranderen in een glazen wand en er moet een lift in de ruimte komen. Door de – wat nu nog de andere kamer is – is een extra deur naar de garage waar Gio zijn pracht en praal heeft staan. Hij heeft natuurlijk een Ferrari gekocht en die stalt hij op deze plek.

Door naar de tuin, zoals Floris dat zelf mooi zegt, woont Gio op een eilandje. De woning is namelijk volledig omringt met water. Op zijn eigen perceel heeft hij maar liefst drie vijvers liggen en een vlonder met een tuinset.

Op de bovenverdieping zien we als eerst de kamer van Gio. Het is een ruime kamer waar een tweepersoonsbed in past en aan de zijkant zijn er ingebouwde kasten. De kamer biedt toegang tot een groot balkon. Bij de slaapkamer zit ook nog een badkamer met een ruime douche en een designer ligbad. Op de eerste verdieping is nog een extra kamer die nog ingericht moet worden en nog een extra slaapkamer. Ook is er nog een extra badkamer voor als Gio Latooy eventueel gasten over de vloer krijgt.

Benieuwd wat voor salaris hij in zijn zak kan steken met zijn video’s? Lees dan hoeveel YouTuber Gio Latooy verdient.