Binnenkijken in de villa van Frans Duijts

De 42-jarige Frans Duijts begon ooit als André Hazes-imitator en is daarna ook zijn eigen muziek gaan maken. Ondertussen kennen we allemaal wel een nummer van de volkszanger. Tijdens zijn carrière heeft Franks Duijts een flink vermogen opgebouwd, waardoor hij zich een prachtig optrekje kan veroorloven. Frans Duijts bezit namelijk een luxe villa in het Gelderse Tiel, in de villawijk De Nes.

 

De villa heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en staat op een perceel van maar liefst 1.815 vierkante meter. Het grondgebied is omheind en in de grote achtertuin vind je twee terrassen, waarvan één aan het huis vast. De woonkamer is erg ruim en de keuken heeft een moderne uitstraling. In totaal heeft de villa vijf slaapkamers en een badkamer verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

De woning beschikt echt over alle luxe die je jezelf maar kunt wensen. Zo heeft het huis een prachtig zwembad, een fitnessruimte een eigen kapsalon en – ook niet onbelangrijk – een eigen kroeg. De kroeg is goed uitgerust met zowel een professionele bar als een keuken en natuurlijk ook een biljarttafel. Vanuit de ruimte kun je ook op het balkon komen, met uitzicht op de tuin.

Neem hier een kijkje binnen in de villa:

 

Waarom wilde Frans zijn huis verkopen?

Frans Duijts deed de villa in Tiel in 2016 voor de eerste keer in de verkoop voor een bedrag van maar liefst €1.265.000. Na anderhalf jaar werd de villa toch weer voor de huizenmarkt gehaald. In 2019 probeerden ze het opnieuw, maar besloten ze uiteindelijk villa toch niet te verkopen.

De reden dat Frans Duijts en zijn vrouw het in de verkoop gedaan hadden, was dat ze zelf hun droomhuis wilden bouwen. Duijts vertelde later aan Story dat ze tot de conclusie waren gekomen dat ze eigenlijk toch wel een heel fijn huis hebben en dat hun dochters eigenlijk ook niet weg wilden. In plaats van te verhuizen, zijn ze aan het opknappen gegaan.

Naast zijn luxe villa heeft Frans Duijts ook nog een peperdure supercar: een McLaren 720S Spider.