De carrière van de zangeres Do

We weten allemaal wat voor geweldig zangtalent Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als de zangeres Do, is. Maar de inmiddels 40-jarige schoonheid leek in eerste instantie een topsporter te gaan worden. Als kind bleek ze namelijk een erg talentvolle tennisster te zijn. Zo talentvol dat ze zich heeft moeten voorbereiden op Wimbledon, helaas spatte na een val deze droom uiteen en moest ze zich ergens anders op gaan richten. Dat werd dus muziek.

Haar muziekcarrière begon in een café in Valkenswaard, waar de blondine een optreden gaf. Na het optreden kreeg ze meteen een platencontract aangeboden. Ze nam toen de Heaven op, een Brian Adams cover,. Dit was een gouden greep, want het werd een dikke vette hit. De zangeres Do heeft naast Heaven ook succes geoogst met een duet die ze samen met Marco Borsato zong. Ook dit keer had ze een nummer 1-hit te pakken. Ze kreeg hier ook een TMF-Award voor. Alleen van het aandenken aan de muziekzender TMF worden we al nostalgisch.

Later heeft de zangeres nog diverse albums uitgebracht en scoorde ze een hit met It’s a Beautiful Thing. Daarnaast was Do ook veel te zien op televisie. Zo presenteerde ze onder andere de programma’s Van je Vrienden moet je het hebben en The Next Pop Talent. Ze heeft ook meegedaan aan het programma Expeditie Robinson. Maar helaas wist ze toen niet verder te komen dan de zevende plaats.

Een kijkje op de Instagram van Dominique Rijpma

Vandaag de dag maakt Do nog steeds muziek, al horen we wel wat minder van haar. De tour, die ze op de planning had staan, moest natuurlijk gecanceld worden. Ondertussen is de zangeres getrouwd en heeft ze een zoon en een dochter. Maar ondanks haar leeftijd ziet ze er eigenlijk nog steeds even goed uit als voor heen. We hopen dan ook nog jaren van haar muziek en knappe verschijning te kunnen genieten.

Check hieronder een aantal Instagram foto’s van de mooie Nederlandse zangeres:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)