De tattoo van Victoria Verstappen

Victoria Verstappen is het twee jaar jongere zusje van Formule 1 -enomeen Max Verstappen. De coureur werd vorig jaar wereldkampioen en is nu eigenlijk wel een beetje Nederlands trots. Uit de tattoo die Victoria heeft kan je opmaken dat zij ook zeker trots is op haar broer. De kleine, subtiele tattoo is namelijk een verwijzing naar Max. Iemand spotte de tattoo op een foto met Victoria Verstappen en maakte daar een TikTok van. Op de foto is achter haar oor het getal ’33’ te zien. Wie fan is van Max weet waarschijnlijk gelijk waar dat getal voor staat. Max rijdt normaal namelijk met het startnummer 33.

@formula_fun THIS ❤️‍🔥 #maxverstappen #victoriaverstappen #formula1 #f1 #foryou #foryoupage #fyp #mv33 ♬ wish i could turn you back into a stranger – filmnbhd

Waarom is 33 het startnummer van Max Verstappen?

Natuurlijk zit er ook een verhaal achter het startnummer van Max. Zijn geluksgetal als kind was namelijk 3. Helaas was dat startnummer al bezet door Daniel Ricciardo en dus koos hij voor het getal 33. Tijdens de bekendmaking grapte hij dat dat voor dubbel geluk zou zorgen. En er zat waarschijnlijk ook wel wat sentimentele waarde aan, want als kind reed hij ook al rond met dit nummer. Een foto daarvan kun je hieronder zien. Dat het nummer inderdaad geluk brengt hebben we kunnen zien toen hij vorig jaar zijn wereldtitel behaalde.

De komende tijd rijdt Max Verstappen echter niet met het getal 33, maar met nummer 1. Aangezien hij in Abu Dhabi de wereldtitel heeft binnengesleept heeft hij namelijk het recht om daarvoor te kiezen. Dat heeft Max gedaan en dus prijkt nu een grote 1 op zijn Red Bull wagen. Het seizoen is ondertussen alweer begonnen en ook nu doet Max het weer goed. En dat niet alleen, hij won recent ook nog eens als eerste Nederlander een Laureus Award als beste sportman van de wereld.