Victoria was nog niet eens geboren toen de Titanic te zien was. Vlak voor de eeuwwisseling (1999) zou zij namelijk het levenslicht zien als de dochter van de acteur Lorenzo Lamas. Zo’n 23 jaar later werd ze gespot met DiCaprio terwijl ze wat waren gaan drinken in The Bird Street Club in Hollywood. Hoewel ze het pand afzonderlijk verlieten, werden ze daarna samen in een auto gespot.

Leonardo DiCaprio heeft dus geen relatie met Gigi Hadid

Dit betekent waarschijnlijk ook dat de ‘fling’ tussen Leonardo en het topmodel Gigi Hadid geen succes is geworden. Zij was dan ook 27, terwijl Leonardo er al jaren om bekendstaat dat hij alleen vrouwen datet die jonger zijn dan 25. Er is zelfs een hele berekening en theorie over de vrouwen die Leonardo DiCaprio datet. In de Amerikaanse media werden daarom ook grappen gemaakt dat Hadid ‘te oud’ zou zijn. Overigens heeft Leonardo net een lange relatie gehad, hij was vijf jaar samen met de 25-jarige Camila Morrone. Nu probeert hij het dus met een nóg jongere vrouw.

Wie is Victoria Lamas?

Over Victoria Lamas is niet veel bekend. Zoals eerder gemeld is ze de dochter van Lorenzo Lamas. Deze acteur was te zien in talloze films en tv-series. Ken je bijvoorbeeld de tv-serie Renegade nog? Deze tv-serie was in de 90s en begin van de 00s te zien op de Nederlandse tv en Lamas was de hoofdrolspeler. Ook Victoria Lamas is een actrice en daarnaast schildert ze graag. Op Instagram heeft ze 24.000 volgers en deelt ze allerlei fijne foto’s. Hieronder zie je meerdere foto’s van deze dame: