Oscar-winnaar Leonardo DiCaprio en zijn liefdesleven

Leonardo DiCaprio is vast bij je bekend. De 47-jarige Amerikaan staat bekend om zijn enorme talent voor acteren. Hij is vernoemd naar bekende kunstenaar Leonardo DaVinci. Hij is van Duitse en Italiaanse afkomst en is opgegroeid in een achterbuurt van Hollywood.

Leonardo is dus van kleins af aan al bekend met de wereld van filmsterren. Hij nam al op jonge leeftijd acteerlessen en dat heeft enorm goed voor hem uitgepakt. Na zijn eerste auditie in 1988 verscheen Leonardo in verschillende reclames en in zogenaamde soaps. Hij landde zijn eerste grotere rol in de televisieserie Parenthood. Leonardo kreeg een rol in de serie Growing Pains en groeide door tot één van de bekendste acteurs ter wereld. Films waar je Leonardo DiCaprio van kunt kennen zijn onder anderen Titanic (1997), Shutter Island (2010), Inception (2010) en The Revenant (2015) waarvoor hij zijn eerste Oscar won.

Leonardo DiCaprio’s eerste bekende vriendin was volgens verschillende roddelbladen model Bridget Hall. Het stel werd voor het eerst gesignaleerd in 1988 en Leonardo zou haar al na één wilde nacht op straat hebben gezet. Bridget heeft echter in 1998 aan New York Magazine laten weten deze relatie een roddel was en dat er nooit iets is gebeurd tussen die twee. De tweede bekende naam in Leonardo’s dating history was de toen 18-jarige actrice Brittany Daniels. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film The Basketball Diaries (1995) en hebben in 1994, toen Leo zelf 20 jaar was, gedatet. Er volgden nog meer bekende namen zoals Gisele Bündchen, Blake Lively en Nina Adgal. Opvallend aan de relaties van Leonardo DiCaprio is dat de leeftijd van zijn vriendinnen ongeveer constant is gebleven, terwijl hij zelf wel ouder is geworden. Zo heeft hij voornamelijk vrouwen gedatet die onder de 25 jaar zijn. Ook zij huidige vriendin Camila Morrone is geen uitzondering op de regel. Het 25-jarige model werd voor het eerst gezien met Leonardo DiCaprio in 2017 (toen zij 20 jaar was) en de twee lijken nog steeds gelukkig te zijn met elkaar.

Het leeftijdsprobleem met zijn ex-vriendinnen

Leonardo DiCaprio heeft een leeftijdsverschil van 23 jaar met zijn huidige vriendin. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar toch hebben de fans van Leonardo DiCaprio kritiek op zijn dating geschiedenis. Fans spreken zich uit over Leo’s huidige relatie en zijn bang dat de relatie misschien toch niet zo ‘gezond’ is als het lijkt. Vanwege Leo’s geschiedenis met jonge vriendinnen heeft online platform Reddit zelfs een infographic gemaakt waarin goed te zien is hoe erg de leeftijden uit elkaar lopen. Wat opvalt, is het feit dat Leonardo nog nooit iemand heeft gedate die ouder dan 25 is. Wetend dat Camila vorige week die leeftijd heeft aangetikt, hopen we voor de twee dat deze relatie wel langer standhoudt.

Check het overzicht hieronder:

Leonardo DiCaprio dating overzicht

Of het leeftijdsverschil daadwerkelijk een probleem vormt is natuurlijk niet bekend. Beiden zijn boven de 18 jaar en daarmee is er legaal gezien niks mis met de relatie. Zolang ze allebei maar gelukkig met elkaar zijn. Grote leeftijdsverschillen zijn niet exclusief voor Amerikaanse sterren. Ook in Nederland komt het wel eens voor. Zo heeft  Eddy Zoëy een 22 jaar jongere vriendin.