Hoe rijk is Leonardo DiCaprio?

Om erachter te komen wat het vermogen van Leonardo DiCaprio precies is, is een behoorlijke rekensom nodig. Hij verdient uiteraard zijn centjes met zijn grote acteerrollen. Zo speelde hij in bekende titels als The Wolf of Wallstreet, Titanic en The Revenant. Met andere woorden: het zou gek zijn als je niet weet wie deze man is! Hij werd zo’n zeven keer genomineerd voor een Oscar, won er in totaal 1 én nam ook nog eens drie golden globes in ontvangst. Dat hij niets te kort is gekomen, is één ding wat zeker is.

DiCaprio weet overigens ook goed waar hij zijn geld aan moet besteden en is zeker niet vies van grote aankopen. Hij investeert dan ook ruim in woningen. Hij heeft er flink wat op zijn naam staan terwijl hij maar van een enkel regelmatig gebruik maakt. Tel daar bij op dat hij eerder een heel eiland kocht voor zichzelf. Dit privé eiland van 104 hectare kostte hem destijds zo’n €1.750.000. De verwachting is dat hij zo’n 100 miljoen aan vastgoed op zijn naam heeft staan. Hij weet wel hoe hij goed moet investeren dus.

hoe rijk is leonardo dicaprio

Verder verdient hij natuurlijk vooral goed aan de de grote filmproducties waarin hij regelmatig speelt. Zo had hij 1,8% van de rechten van de Titanic. Hij stak hierdoor al zo’n 40 miljoen in eigen zak. Al met al wordt zijn vermogen op zo’n 260 miljoen euro geschat. Dit zit hem dan vooral in inkomsten door zijn grote filmrollen én vastgoed. We kunnen hiermee eigenlijk concluderen dat de beste man de rest van zijn leven niet meer hoeft te werken. Hij heeft genoeg vermogen opgebouwd om vervroegd met pensioen te gaan én er ook nog eens heerlijk van te kunnen genieten.