Presentatrice Bridget Maasland

De 47-jarige Bridget Maasland heb je vast al wel eens op tv gezien. Ze heeft sinds de eeuwwisseling namelijk al een heel waslijst aan programma’s gepresenteerd. De presentatrice heeft ook al voor heel wat verschillende media gewerkt, waaronder BNN, TMF, SBS6 en RTL. Sinds 2020 presenteert ze het programma Hotter Than My Daughter.

Naast het presenteren is Bridget ook nog werkzaam geweest als danseres en model en in 2011 lanceerde ze haar kledinglijn B by Bridget. Daarnaast richtte ze in 2005 stichting Dutchpuppy op om zwerf- en straathonden te helpen. Voor die stichting verscheen ze zelfs ooit nog eens in de Playboy. Overigens staat het je misschien ook nog bij dat ze vorig jaar even heel kort een relatie had met niemand minder dan André Hazes.

Ze post een pikante foto op Instagram

Ondertussen heeft Bridget Maasland maar liefst 350 duizend volgers op Instagram en het zou best kunnen dat een van haar recente foto’s daarvoor gezorgd heeft. Die was namelijk best wel gewaagd. Hoe dan ook is Bridget dolblij met deze mijlpaal: “Een dikke kus voor alle 350.000 volgers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Op het eerste gezicht heb je misschien het idee dat Bridget Maasland normaal niet zo gewaagd is op Instagram. Ze post vooral selfies en foto’s samen met haar zoon. Toch zul je wanneer je terug scrolt nog wel wat pikante plaatjes tegenkomen. Zo postte Bridget een jaartje geleden opeens een throwback naar haar fotoshoot voor Playboy.

In ieder geval vond Bridget dit warme warme weer genoeg reden om uit de kleren te gaan en wilde ze dan toch even aan haar volgers laten zien. Daarom poseerde ze voor de spiegel in enkel een slipje en haar armen strategisch geplaatst. Haar #lookoftheday, zoals ze dat zelf zegt. Wij zijn het wel met Bridget eens dat “deze look perfect is met die hitte“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)