De carrière van Teun Koopmeiners

Dat Koopmeiners woningen koopt in Alkmaar is niet vreemd want hij is afkomstig uit het nabijgelegen Castricum. Al vanaf jonge leeftijd werd duidelijk dat hij veel voetbaltalent bezit en daardoor werd hij gescout door AZ. In 2017 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal in een wedstrijd van Jong AZ tegen FC Den Bosch op 18 augustus. In oktober volgde alweer zijn debuut in het eerste elftal, waarna hij direct een vaste waarde werd. Zo wist hij twee jaar later de aanvoerdersband te bemachtigen; onder leiding van Arne Slot maakte hij een snelle ontwikkeling door.

 

In 2021 zag ook Atalanta Bergama dat Koopmeiners een talentvolle speler is, de club wist hem binnen te halen met een vierjarig contract. Afgelopen WK speelde Koopmeiners verdienstelijk op het middenveld van Oranje. Nog een fun fact: zijn jongere broer Peer Koopmeiners is ook profvoetballer. Na Frank en Ronald de Boer en in een verder verleden de gebroeders van de Kerkhof en Witschge, is het nu dus tijd voor ‘de Koopmeiners’ om furore te maken.

Teun Koopmeiners gaat in het vastgoed

Terug naar zijn vastgoedactiviteiten. In een mum van tijd heeft Teun Koopmeiners voor 1,6 miljoen aan panden gekocht, zo meldt de website BekendeBuren. Deze woningen zijn gelegen in Alkmaar, de stad waar zijn profloopbaan tot bloei kwam bij AZ. Hij is nu een van de vele spelers van Oranje die panden hebben. Weet jij wie de grootste pandjesbazen zijn? Check dan de twee spelers van het Nederlands elftal met de meeste pandjes.

Een van de woningen is een dubbel bovenhuis in hartje Alkmaar. Afgelopen november werd Teun een trotse eigenaar voor een bedrag van 435.000 euro, dit was ook de vraagprijs. De voetballer liet er een hypotheek op zetten voor een bedrag van 308.000 euro. Deze constructie gebruikte hij ook bij de overige vier panden die hij op de kop tikte. De voetballer legt dus een hoog bedrag in, maar voor het restant neemt hij een hypotheek.

Het bovenhuis heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter, beschikt over drie woonlagen, onder meer drie slaapkamers, twee badkamers en twee dakterrassen, gelegen op het zonnige zuiden. Verder is de woning van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld de keuken die veel inbouwapparatuur heeft. Zie foto’s hieronder of bekijk de website Bekendeburen:

woning Teun koopmeiners alkmaar

oranje international voetballer koopt huizen nederland