Wie zijn de bloedmooie dochters van Richard Witschge?

Richard Witschge wist jaren geleden de voetbalvelden te trotseren als middenvelder. Gedurende zijn loopbaan speelde hij voor clubs als Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal. Tegenwoordig is hij jeugdtrainer bij Ajax. Naast zijn glansrijke carrière in de sport, wist hij ook nog eens te scoren in het liefdesleven. Witschge is al jaren gelukkig met zijn vrouw Lia, waarmee hij drie dochters genaamd Joëlle, Skyler en Keli op de wereld zette.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SKYLER 👽 (@skylerwitschge)

De voormalig voetballer blijft de monden van de media voeden en dit niet alleen maar met zijn eigen prestaties. Hoewel Keli zich niet in de schijnwerpers bevindt, zijn andere twee dochters regelmatig op social media te vinden. Wij stellen twee dochters graag even aan je voor.

Joëlle Witschge (29 jaar)

Joëlle is de oudste dochter van Richard Witschge en het meest in het zicht van de schijnwerpers. De blondine en haar vader deden samen mee aan het programma Expeditie Robinson en timmert voornamelijk als online-influencer hard aan de weg voor een glansrijke carrière. Met ruim 30 duizend volgers beschikt ze over een YouTube kanaal en deelt ze regelmatig de amuserende beelden met haar fans. Na te hebben gedate met onder andere Waylon en Timor Steffens, heeft ze nu een relatie met voetballer Dave Bulthuis. Sinds een paar jaar mag Richard zich een trotse opa noemen. Joëlle en haar man Dave kregen enkele jaren geleden hun eerste kindje samen en vormen op het moment een gelukkig gezinnetje.

Skyler Witschge (20 jaar)

De beeldschone Skyler is de jongste dochter van voormalig profvoetballer Richard Witschge. De 20-jarige Skyler timmert net als haar grote zus Joëlle aan de weg voor een carrière in de entertainment- en modellenwereld. De mooie blondine staat onder het management bij MiLK Management London en woont al enige tijd op het zonnige en Spaanse eiland Ibiza. Als ambitieus model reist ze over land en over zee, haar dromen na te jagen. Met ruim 10 duizend volgers op Instagram deelt ze prachtige beelden met haar fans. Van spontane selfies, tot aan exclusieve shoots; waar Skyler zich bevindt, schieten de kijkcijfers de lucht in. Skyler haalt het lentezonnetje bij ons in huis en tovert een brede glimlach op het gezicht van menig man, met haar fantastische looks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SKYLER 👽 (@skylerwitschge)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SKYLER 👽 (@skylerwitschge)