Band of Brothers krijgt een sequel

Volgens IMDb is Band of Brothers de beste oorlogsserie ooit gemaakt (score: 9,4). We zijn dus razend enthousiast dat er een vervolg van Band of Brothers gaat komen.

Kort samengevat waar de serie over gaat: we volgen de Easy Company, een groep van Amerikaanse parachutisten. We zien de groep landen bij verschillende oorlogsvelden zoals Normandië, de Slag om de Ardennen en nog meer reddingsmissies.

Het leuke en spannende aan de serie is dat we niet een specifiek iemand of steeds dezelfde groep volgen. In elke van de tien afleveringen volgen we namelijk een ander personage. Dit houdt de series spannend en afwisselend.

 

Masters Of The Air wordt het vervolg

Voor het vervolg van Band of Brothers zijn Tom Hanks en Steven Spielberg weer bij elkaar gekomen om Masters Of The Air te maken. Deze serie volgt het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse ‘Bomber Boys’. Deze groep heeft geholpen om Hitler’s Nazi Duitsland omlaag te brengen.

De serie gaat net zoals Band Of Brothers tien afleveringen krijgen. Ook weten we wie de regisseur is van de eerste drie afleveringen, namelijk Cary Fukunaga. Dezelfde man die de nieuwe James Bond film, No Time to Die, heeft geregisseerd.

Hoge verwachtingen van de serie

Het is al een tijdje bekend dat de beste oorlogsserie ooit een vervolg krijgt en nu komt het wel heel dichtbij. De verwachtingen van deze nieuwe serie zijn heel hoog, daarom zijn we heel benieuwd naar het eindresultaat. De nagemaakte US Air Force basis heeft al zo’n $6 miljoen gekost. Er wordt dus groots uitgepakt om het succes van de vorige serie te evenaren.

band of brothers

De cast bestaat uit onder andere: Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood), Callum Turner (The Capture), Anthony Boyle (Derry Girls) en Tommy Jessop (Line of Duty)

Ben jij nou groot fan dit genre en wil je er meer van zien? Check dan vooral de 10 beste oorlogsfilms volgens IMDb.