Wie is Sylvana IJsselmuiden?

Sylvana IJsselmuiden is een Friese schone. Ze is geboren is Leeuwarden en is daar ook opgegroeid. Uiteindelijk begon ze haar carrière bij SBS6. Ze presenteerde hier programma’s zoals Uit Voorraad Leverbaar en Babes in Business. Na haar carrière bij SBS6 verscheen ze ook bij onder andere RTL4 en XITE. Ze is verslaggeefster voor Dumpert en ze presenteerde tijdens het Formule 1-seizoen de Autobahn F1 Show.

Ook niet geheel belangrijk om te vermelden is dat de 26e jarige schone dame in 2020 werd uitgeroepen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland‘. We moeten zeggen, daar zijn wij het zeer zeker mee eens.

De relatie is ten einde

In het begin van 2019 werd er in de Radio 538-show van Wietze bekend dat Sylvana niet meer als single door het leven ging. Het ging hier om Steijn Schothorst. Steijn is van beroep autocoureur. Sylvana is gek van Formule 1 en daardoor had Steijn waarschijnlijke een voorsprong bij de dame. Hij verscheen al een aantal keer als deskundige in de show van Autobahn die Sylvana presenteerde. Of dat nou echt voor de show was of puur voor Sylvana, dat mogen jullie natuurlijk zelf bepalen.

Helaas maakten de twee vandaag via Instagram bekend dat ze uit elkaar zijn na een relatie van bijna drie jaar. Sylvana plaatste op Instagram een foto van de twee met een lang bericht eronder met uitleg. Ze vond namelijk dat ondanks het delen van de goede momenten, ook de slechte moment gedeeld mogen worden. Ze deelt dat de twee niet meer samen zijn en dat er geen sprake is van vreemdgaan, haat of boosheid. Maar dat het soms niet meer zo werkt als dat je eigenlijk van elkaar had verwacht.

Wij willen Sylvana heel veel sterkte wensen met deze relatiebreuk en hopen dat er snel weer wat nieuws op haar pad zal verschijnen.

Meer van Sylvana? Hieronder vind je een paar foto’s van haar Instagram:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)