Hoe verdienen Justin Bieber en Hailey Baldwin hun geld?

Ook Hailey Rhode Baldwin Bieber (25) doet het niet slecht: ze is een model en televisieberoemdheid. Ook brengt heel wat in het laatje. Bij elkaar hebben ze daarom dan ook een enorm vermogen opgebouwd. Maar hoe groot is dit vermogen precies? En wat verdienen ze? Op die vragen, en meer, krijg je vandaag antwoord.

 

Justin Bieber verdient enorm goed. Hij is natuurlijk muzikant en verdient dus geld aan de verkoop van zijn muziek, maar ook aan de verkoop van zijn concertkaartjes. Echter, hij is natuurlijk ook gewoon een bekende persoonlijkheid. Hierdoor verdient hij ook veel geld aan sponsordeals en aan de verkoop van de kleding van zijn eigen kledingmerk Drew.

Ook Hailey Baldwin doet het absoluut niet slecht. Ze is model en daarnaast beroemdheid. Ze stond bijvoorbeeld al eens op de cover van de Vogue en stond model voor merken die over de hele wereld populair zijn. 

Hoe groot is het vermogen van de twee?

Maar dan, de vraag waar eigenlijk alles om draait: wat is het vermogen van de twee? Nou – zoals je zelf misschien al verwacht had – hun vermogen is enorm.

Hoewel we getallen natuurlijk niet precies weten, zijn er wel instellingen die goede schattingen kunnen doen. Volgens hen heeft Justin Bieber in totaal al zo’n 265 miljoen euro verdiend gedurende zijn carrière. Hailey zou in totaal ‘slechts’ 3 miljoen euro hebben verdiend. Hoewel dat een schijntje is vergeleken met de moneys van Justin, kan je wel zeggen dat Hailey zelf ook lekker bezig is. Bij elkaar is dat dus 268 miljoen euro, een enorm vermogen!

Hoewel het vermogen van Justin en Hailey indrukwekkend is, spant een ander bekend power couple toch echt de kroon. Het vermogen van Jay-Z en Beyoncé is namelijk vele malen hoger.