Wie is Lana Rhoades?

Amara Maple, op internet beter bekend als Lana Rhoades, is een actrice die zich voornamelijk bezighoudt met het maken van filmpjes voor volwassenen. Rhoades heeft meer dan 16 miljoen volgers op Instagram en is niet vies van wat bikini foto’s. Ze is op 6 september 1996 geboren in Illinois, Chicago. Lana vertelt in interviews dat ze op 14-jarige leeftijd al wist dat ze de “volwassen-filmindustrie” wilde gaan werken.

Lana Rhoades ging een lange tijd met YouTuber Mike Majlak, maar deze relatie schijnt verbroken te zijn. De bloedmooie 25-jarige liet een tijdje geleden vallen dat ze zwanger is. Rhoades heeft niet onthuld wie de vader is en of ze nu met iemand aan het daten is.

Wat is het vermogen van Rhoades?

Lana Rhoades was eerder model voor het Playboy magazine en speelde ook in een groot aantal volwassen films. Rhoades is nu een influencer en content maker. Ze heeft haar eigen podcast genaamd ‘3 Girls 1 Kitchen’ met mede-influencers, Olivia Davis en Alexa Adams. Ze maakt nu ook YouTube-video’s.

De volwassenen-industrie heeft Rhoades dus achter zich gelaten. Dat is zo gekomen door een aantal slechte ervaringen. Ook heeft Lana laten vallen dat ze in deze industrie niet goed betaald werd. Ze heeft dat leventje achter zich gelaten en heeft ook onlangs gezegd dat ze al haar video’s wil laten verwijderen.

Dus hoeveel is ze precies waard? Volgens Celebrity Net Worth is de 24-jarige $1 miljoen waard. Maar andere bronnen melden dat haar vermogen meer in de buurt van $24 miljoen ligt. Vrij uiteenlopende bedragen dus, maar het lijkt hoogstwaarschijnlijk dat het rond het eerstgenoemde bedrag is. Ze heeft in ieder geval een grote fanbase en kan daarmee flink wat geld verdienen als online persoonlijkheid.

In de voetbalwereld gaat er ook ontzettend veel geld om. Check ook het waanzinnige vermogen van voetbalmakelaar Mino Raiola.