Lana Rhoades op Instagram

Dat Lana Rhoades (echte naam Amara Maple) tot het selecte groepje echt mooie vrouwen behoort is wel te zien op haar Instagram. Zonder problemen showt ze haar prachtige lichaam in nogal schaarse kleding. Dat ze er op die manier nieuwe fans bij zal krijgen is dan ook geen vraag.

Het salaris en vermogen van Lana Rhoades

Haar carrière als adult actrice bleek een leuk opstapje te zijn naar meer roem, meer fans en een groter vermogen. Wat dat vermogen precies is weet niemand, maar volgens sommige gaat dat al snel richting de 24 miljoen dollar. Dat is uiteraard voor een groot deel te danken aan haar prachtige lichaam.

Terwijl je zou denken dat een veel gevraagd actrice voor volwassen films een leuk bedrag per film zou verdienen, valt dat tegen als we Lana mogen geloven. Nu ze dat hoofdstuk heeft afgesloten gooit ze het over een heel andere boeg. Zo verkoopt haar eigen lingerie, die ze overigens zelf heeft ontworpen. Blijkbaar heeft ze de smaak van het geld verdienen goed te pakken en kun je haar, tegen betaling uiteraard, ook bewonderen via haar eigen OnlyFans pagina.

Single en zwanger

Lana Rhoades is geboren op 6 september 1996 in Illinois, Chicago. Alhoewel de meeste ‘volwassen actrices’ de keuze voor carrière een bewuste keuze is, is dat bij Lana heel anders. Zij wist op 14-jarige leeftijd al heel goed wat ze wilde en maakte zo naam met films die niet echt voor alle leeftijden geschikt zijn. Voorlopig kunnen we met volle teugen genieten van wat moeder natuur haar heeft gegeven. Mocht je overigens denken dat je haar wel kan daten, dan moeten we je teleurstellen. Haar relatie met YouTube-ster Mike Majlak is naar het schijnt verbroken, maar ze gaf onlangs wel aan zwanger te zijn. Wie haar huidige partner is blijft overigens nog een groot raadsel.

Zie hieronder een aantal foto’s: