Huis in Den Haag ondergaat een prachtige renovatie

Deze prachtige dubbele bovenwoning in Den Haag beschikt over  3 slaapkamers, 2 badkamers en een fantastisch dakterras. Deze woning is het bewijs dat een renovatie zeer goed kan uitpakken.

Zie de Instagram-post hieronder voor de before en after foto’s: 

Het was een vrij ouderwetse woning. Het huis had tapijt, veel muren met bakstenen en sommige muren lijken wel gipsmuren. Het pand is omgetoverd tot een moderne woning. Het huis heeft een mooie houten vloer en er is geen wit te zien op de muur. Overal zit een lichttintje grijs of groen op de muur.

De meningen onder de foto op het Instagramaccount @fundamakeovers zijn nogal verdeeld. De meerderheid is razend enthousiast. Zo lees je “Wow!!! Dit noem ik een ware make-over, niet mijn smaak, maar F that, dit is geweldig!!” of “Wow wow wow wat een leuke make over! De keuken ademt dezelfde sfeer als voorheen met schrootjes en dezelfde print frontjes als de oude tegels. Dat oude plafond!”.

Negatieve reacties kan je natuurlijk nooit voorkomen, hoe mooi het huis ook is geworden. “€1m voor een dubbel bovenhuis in Scheveningen….#Insane” lezen we. Of ook “Uuuh, zag er uit alsof het originele design aardig wat verhalen kon vertellen”.

Bekijk hieronder meer foto’s van het eindresultaat (Funda):

woning den haag renovatie

miljoenenwoning funda te koop huis den haag badkamer met los bad luxe

Voor meer foto’s van het verkochte huis kan je de Funda-advertentie bekijken.

Eens in de zoveel tijd komen we vreemde advertenties tegen op Funda. Zo liepen we laatst een studentenhuis in Tilburg tegen het lijf waarvan de foto’s je gaan laten lachen.