De carrière van de ‘zoon van Dries’

We kennen Dave natuurlijk vooral als de ‘zoon van’, in dit geval Dries Roelvink, één van de bekendste zangers des lands. De op 13 maart 1994 geboren Amsterdammer kende zijn doorbraak toen hij meedeed aan verschillende tv-programma’s, waaronder ‘Expeditie Robinson’. Naast zijn tv-optredens heeft Dave ook naam gemaakt als model en DJ, waarbij hij optredens verzorgt op verschillende evenementen en feesten. Voor zo’n optreden vraagt hij tot wel € 3.000 per keer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Al dat succes heeft voor Dave ook een keerzijde. Zo is hij de afgelopen jaren verschillende keren negatief in het nieuws geraakt, waaronder toe hij na een dronkemansrit crashte, en vanwege zijn vervolging voor diefstal. Daarnaast werd eerdaags bekend dat Roelvink zich opnieuw gaat laten behandelen vanwege zijn verslaving.

Het vermogen van Dave Roelvink

Enfin, het is dus niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de Roelvink-telg. Maar op het gebied van financiën is dat zeker wel. Naast zijn eigen verdiensten als onder meer DJ, profiteert Dave ook nog altijd enorm van de inkomsten van zijn vader. Het biedt hem extra stabiliteit en stelt hem in staat om zich geen zorgen te maken over financiële problemen die veel andere mensen wel ervaren. Hij zou een vermogen van in totaal zo’n 1,5 miljoen op zijn naam hebben.

Daarnaast heeft Dave de laatste jaren ook geïnvesteerd in vastgoed. Zo heeft hij panden in Landsmeer en Amsterdam, maar kocht hij eind 2022 ook een opknapper in het Limburgse Heerlen. Eén ding is zeker: dankzij zijn financiële zekerheid kan genieten van een tot op zeker hoogte extravagante levensstijl die past bij het leven van een beroemdheid.