Carrière switch voor Dave?

Iedereen kent Dave Roelvink wel. De zoon van zanger Dries is geboren op 13 maart 1994 in Amsterdam. Op 16-jarige leeftijd werd hij op straat aangesproken door een modelscout en ging zijn carrière van start. Zo was hij namelijk vaak te zien op covers en liep hij in modeshows van Tommy Hilfiger. Een aantal jaar later was hij ook te zien in verschillende programma’s. Zo deed hij mee aan Sterren Springen, De Jongens tegen de Meisjes, Expeditie Robinson en Special Froces VIPS. Ook kreeg hij met verschillende familieleden meerdere programma’s. Een van de meest recente is De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken uit 2018. Hierin ging de hele familie een maand lang in de bijstand leven om zich in te zetten voor Kinderen van de Voedselbank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Nu is Dave veel bezig met het kopen en doorverkopen van verschillende panden. Zo kan hij van het pas gekochte kantoor met twee bovenwoningen een hotel maken of ombouwen tot twee appartementen, waardoor veel mensen zich afvragen of hij een carrière switch maakt of dit gewoon als ‘hobby’ erbij doet. Al met al is de kans vrij groot dat hij er aardig mee gaat verdienen.

Het pand van Dave Roelvink

Het pand heeft in totaal een woonoppervlakte van 429 vierkante meter en achttien kamers. Hiervan zijn er vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over maar liefst vijf woonlagen en een kelder. Een van deze lagen is ingedeeld als kantoorruimte, maar kan worden omgebouwd tot twee appartementen. Mochten ze dit willen doen dan is hier een subsidie voor van 25.000 euro.

De vraagprijs van het kantoor met twee bovenwoningen lag op 425.000 euro. Na goed te hebben onderhandeld wisten Dave en zijn zakenpartner het voor 390.000 euro te kopen. Verder hadden ze er geen hypotheek voor nodig. Wat hij ermee gaat doen is tot nu toe nog onbekend, maar dat het voor wat extra geld gaat zorgen is vrijwel zeker. Wil je meer informatie over het pand van Dave Roelvink? Bekijk de foto’s hieronder of kijk op Bekendeburen:

Nieuwe pand Dave Roelvink - slaapkamer

Nieuwe pand Dave Roelvink - badkamer