Funda huis in Utrecht is ultieme opknapper

Midden in Utrecht, tussen oude gebouwen en vlak bij het bruisende stadsleven, staat een bijzonder huis dat te koop staat op Funda. Dit huis is anders dan de rest. Het is gebouwd rond het jaar 1450 en heeft nog steeds veel details. Je vindt dit huis aan de Geertestraat 11.

De woning heeft een woonoppervlakte van 85 vierkante meter en een perceel van 158 vierkante meter. De Funda opknapper heeft dus genoeg ruimte om fijn in te kunnen leven. Binnen zijn er twee slaapkamers; genoeg ruimte voor een klein gezin. Als je in de slaapkamer binnenkomt, zie je meteen een inbouwkasten en het glas-in-loodraam in de hal. De trap naar boven heeft houtsnijwerk. Beneden is er ook een grote slaapkamer en een badkamer.

opgeknapt funda huis

Fijne plek om te relaxen midden in de drukke stad

Op de eerste verdieping vind je een ruime woonkamer met hoge balken aan het plafond en openslaande deuren naar een balkon. Aan de achterkant is er een keuken en een berging. Aan de achterzijde zit ook een keuken. De tweede verdieping heeft een overloop, een toilet en een grote slaapkamer. Via openslaande deuren kom je op een groot dakterras met uitzicht op de tuin. Het huis heeft alles wat je hartje begeert, als het af is tenminste. De buitenruimte is geweldig. Er is een grote achtertuin van 127 vierkante meter, een balkon op de eerste verdieping en een dakterras op de tweede verdieping. Een fijne plek om te relaxen midden in de drukke stad.

Dit huis heeft een lange geschiedenis en nu een mooie toekomst. Voor 550.000 euro is dit karakteristieke optrekje van jou.

Bekijk hieronder nog wat foto’s van de woning:

opgeknapt funda huis

opgeknapte woning funda

opgeknapte woning funda

opgeknapte woning funda

Meer zien van dit oude Funda huis? Check dan vooral de woning op de website van Funda.

Ben jij een waterrat en heb jij behoefte aan een zwembad? Check dan ook deze Venlose woning met zwembad.