Een betaalbare woning in Venlo met zwembad op Funda

Op Funda verscheen een aanbieding die de aandacht trok: een ruime woning in Venlo voor 299.000 euro. Deze woning heeft alles wat je zoekt en meer. Met een woonoppervlakte van 135 vierkante meter, een perceel van 231 vierkante meter en maar liefst vijf slaapkamers, is dit een droom die werkelijkheid wordt.

Gelegen in een rustige woonwijk in de buurt van het centrum van Blerick, biedt deze woning het beste van beide werelden: vrede en rust binnen handbereik van voorzieningen en scholen. Je kunt zelfs naar het centrum van Blerick en Venlo fietsen.

Bij binnenkomst in de woning word je begroet door een ruime hal met toegang tot de garderobe en een wc. De semi-open keuken biedt uitzicht op de ruime woonkamer, die veel natuurlijk licht binnenlaat en een gezellige sfeer heeft, compleet met een gashaard. De vloeren in de gang, keuken en woonkamer hebben vloerverwarming voor extra comfort.

venlo funda woonkamer

De keuken leidt naar de bijkeuken, waar de wasmachine-aansluiting is gevestigd. Vanuit de bijkeuken bereik je de aanbouw, die de mogelijkheid biedt om levensloopbestendig te wonen. Hier vind je ook de toegangsdeur naar de inpandige berging en de kelder, waar de zwembadinstallatie is geplaatst.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een betegelde badkamer met douche, toilet, wastafel en ventilatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van handige opbergkasten, en de master bedroom heeft zelfs een wastafel.

Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar de cv-ketel (uit 2010) zich bevindt. Hier is er ook veel opbergruimte achter de knieschotten. De vierde slaapkamer op deze verdieping is ruim en heeft een grote dakkapel en een wastafel.

Verschillende bijzonderheden, waaronder een luxe zwembad

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de prachtig aangelegde tuin. De tuin is voorzien van antraciet natuursteentegels en een verwarmd zwembad van 3 bij 5 bij 1.40 meter, die wordt verwarmd door zonnecollectoren. Er is ook zonwering en een vrije achterom, met voldoende ruimte voor containers en fietsen.

funda venlo zwembad

Enkele andere bijzonderheden van deze woning zijn het energielabel C, 11 zonnepanelen en rolluiken die op de begane grond elektrisch te bedienen zijn, en handmatig op de verdiepingen.

De kers op de taart is dat deze droomwoning zich bevindt aan de Vastenavondkampstraat 39 in Venlo. Een geweldige kans om comfortabel te wonen en te genieten van de luxe van een zwembad in je eigen achtertuin.

Bekijk hieronder nog wat foto’s van de woning:

venlo funda woning

funda woning venlo

Meer zien van deze Funda parel? Check dan vooral de woning op de website van Funda.