Wie is Serena Williams?

Serena Williams is een voormalig professionele tennisspeelster uit de Verenigde Staten, geboren op 26 september 1981 in Saginaw. Ze is de jongere zus van Venus Williams. Serena heeft een indrukwekkende carrière in het tennis gehad, met talloze grandslamtitels op haar naam. Met al die titels heeft ze aardig wat geld binnengeharkt, zo liegt het vermogen van Serena Williams er niet om.

Serena Williams heeft in totaal 23 grandslamtitels gewonnen in het enkelspel, waaronder zeven keer het Australian Open, drie keer Roland Garros, zeven keer Wimbledon en zes keer het US Open. Ze heeft ook 14 grandslamtitels gewonnen in het vrouwendubbelspel, allemaal samen met haar zus Venus, en twee titels in het gemengd dubbelspel. Ze staat bekend om haar krachtige spel en vastberadenheid op de tennisbaan.

Een opvallend kenmerk van Serena’s carrière is haar “Serena Slam,” waarbij ze alle vier de grandslamtoernooien opeenvolgend heeft gewonnen, verdeeld over twee kalenderjaren. Ze heeft echter nooit de Grand Slam in één kalenderjaar behaald.

Serena Williams heeft ook Olympisch goud gewonnen, zowel in het enkelspel als in het vrouwendubbelspel, en heeft haar land de Fed Cup bezorgd in 1999. Ze staat bekend om haar indrukwekkende records en blijft een van de meest invloedrijke en gerespecteerde spelers in de tenniswereld.

Op dit moment is Serena met volle teugen aan het genieten van het moederschap. Ze is onlangs bevallen van haar tweede kind. Gepensioneerd is ze echter niet, zo gaf ze eerder in een interview aan.

Bikinifoto ‘uit heel andere tijd’

Serena Williams heeft net haar fans meegenomen op een trip down memory lane. De 42-jarige sportvrouw plaatste een verbluffende throwbackfoto op Insta die iedereen versteld deed staan.

Op deze foto is een jongere Serena te zien, die een strakke zwarte bikini draagt. En eerlijk is eerlijk: ze het rockt als een kampioen.

“Deel een foto uit een HEEL andere tijd in je leven”, staat er bij de foto geschreven.

Wat ons betreft mag Serena ons wel vaker meenemen op een trip down memory lane. Wat jij?

Bekijk de foto van Serena Williams hieronder:

Serena Williams