Massa is Kassa-ster Peter Gillis wordt 60 jaar

Peter Gillis heeft in de laatste aflevering van Massa is Kassa zijn 60ste verjaardag gevierd. Ondanks dat Peter niet is opgenomen in de Quote500, weten we toch dat hij een vermogen van 110 miljoen euro heeft. Dan mag je wel verwachten dat je voor het bereiken van je 60ste levensjaar een dik feest viert. Ook qua cadeaus mag je wel wat verwachten. Toch leek dat toch net even anders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Geniaal verjaardagcadeau van de kinderen

Kijkers sloegen steil achterover toen ze zagen welk cadeau de kinderen van Peter aan hem gaven voor het vieren van zijn 60ste levensjaar. Je zult toch verwachten dat ze redelijk wat uit de kast halen en diep in hun portemonnee grijpen om hem te voorzien van iets moois.

Toch leken de kinderen daar toch iets anders over. Kijkers zaten vol verbazing naar de aflevering te kijken toen bleek dat het cadeau voor Peter gewoon bij de drogisterij was gekocht. Kijkers gaan los op social media over het cadeau. De kinderen worden door een kijker zelfs gierig genoemd. Een ander schrijft: “een cadeautje uitzoeken bij de DA voor meneertje miljonair.”

Het is natuurlijk wel een bijzonder tafereel dat een miljonair een aftershave van de kinderen krijgt. Voornamelijk als je je beseft dat ze het cadeau met z’n drietjes kopen. Peter Gillis zou er zelf ook wel wat meer van hebben verwacht denken we. Maar hoe je het wendt of keert, het gaat om het gebaar en niet om het bedrag dat je erin stopt. Toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Peter kwam een aantal weken geleden ook ten sprake, maar dit keer niet om zijn geld of zijn vakantieparken. Het was zijn spraakmakende eetdagboek dat de kijkers geshockeerd achterliet.