De varende camper (die je kan huren) heeft echt alles aan boord. Met een bubbelbad, een marmeren vloer, wasmachine én droger, een vaatwasser, een oven, magnetron en 42-inch tv’s is het de meest luxe drijvende camper op deze aardbol. En met 128km/h als topsnelheid is het misschien ook wel een van de snelste campers in zijn klasse.

camper gaat te water

En ook op het water kan de camper snel

Hij kan niet alleen snel op de weg, ook op het water haalt hij een mooie topsnelheid. Met 12 km/h op het water is het een vrij snel gevaarte. 12 kilometer per uur klinkt misschien niet veel, maar als je daarmee op de helft zit van de snelheid van een gemiddeld cruiseschip, is het opeens best snel. En je wilt ook echt niet crashen met deze woonboot. Als je de prijs ziet, wil je misschien eerst even een aanvullende reisverzekering afsluiten.

camper in het water

Het is een luxe verblijfplaats op wielen

De maker ging langs kampeerwinkels en garages om de ideale camper te vinden die hij kon ombouwen tot varende camper. Hij ging bij heel veel bedrijven langs, maar nergens vond hij de ideale camper. Het was allemaal niet stevig genoeg gebouwd en het zag er goedkoop en plastic uit. Uiteindelijk ging hij zelf aan de slag met een ontwerp en maakte het slagschip Terra Wind.

de keuken van de camper

Je kunt de varende woning huren of naar eigen smaak kopen

Je kan de varende camper huren, maar je kunt het rijdende huis ook kopen. Voor ruim 1 miljoen euro koop je de camper die je ziet op de foto’s. Wil je meer opties of ga je voor meer vermogen onder de motorkap? Dan ga je aanzienlijk meer betalen voor je varende camper.

buitenkant van camper

We snappen het als je het veel te eng vindt om zelf te varen, daarom hebben we even een aantal vette cruiseschepen op een rijtje gezet. Op een cruisevakantie en tegelijkertijd naar een pretpark p[ de boot bijvoorbeeld. Of je gaat lekker karten op een cruise.