De luxe cruise van je dromen

Stappen jij en je partner aan boord van het cruise schip, dan sta je aan het begin van de reis van je leven. Deze reis duurt maar liefst 123 dagen. Hij begint op 11 november 2021 in Londen, waarvandaan je first class naar Dubai vliegt. Vanaf daar wordt je naar de prachtigste plekken gebracht, verdeeld over maar liefst 11 landen. Steden die je een bezoek zult brengen zijn Sydney, Tokyo, Dubai, Bangkok en Hong Kong. Op 13 maart 2022 komt de cruise tot z’n einde. Je hebt dus nog eventjes om te sparen. De luxe cruise is namelijk bizar duur. Een koppel moet $1.2 miljoen dollar neerleggen om mee te mogen varen.

luxe cruiseluxe cruise

Kamer aan boord van de Six Star Cruise

Voor dat bedrag heb je natuurlijk genoeg mooie voorzieningen. De luxe cruise is immers niet zomaar een cruise. Hij wordt gehouden met de Seven Seas Explorer, dat het meest luxe schip dat ooit is gebouwd wordt genoemd. Kies je voor de Regent Suite, dan heb jij naast 2 slaapkamers en 2,5 badkamers, ook Picasso’s aan de muur, een privé-butler en een piano in je suite.

luxe cruisecruise

Voorzieningen op de luxe cruise

Niet alleen de kamer is vervuld van luxe, ook het schip zelf. Zo zijn er meer dan 500 kroonluchters op de boot. De kaviaar en kreeft die in de restaurants wordt geserveerd eet jij van Versace servies. Verder kun je onder andere kiezen voor een sportschool, kookcursus, tennisbaan, golfbaan, casino of theater om je vrije dagen te slijten.

Aan land

Die luxe cruise boek je natuurlijk vooral voor de bestemmingen. Daar wordt je in de watten gelegd met veel privérondleidingen. Deze zullen onder andere zijn bij de Blue Mountains in Sydney en Mount Fuji in Japan. Aan land slapen doe je onder andere in het mega-luxe Burj al Arab hotel in Dubai. Nieuwjaar kan je vervolgens samen met je partner vieren bij de wereldberoemde Harbour Bridge in Sydney. Nog geven doorsparen dus!

luxe cruise schipoluxe cruise