Veel meer dan een supermarkt

Dat er opvallende producten bij de Lidl online te bestellen zijn, dat moge duidelijk zijn. Voor de sporters onder ons zijn er goedkope fitness-apparaten te bestellen. Ben jij geen fan van schoonmaken? Don’t worry, we’ve got your back. Er is nu een robotstofzuiger te bestellen waardoor jouw huisje vanzelf schoon wordt gemaakt. Of lig jij liever te chillen in jet water? Check dan eens deze opblaasbare jacuzzi. Voor de echte Lidl fans komt de supermarkteten nu met iets heel speciaals. Vanaf vandaag is er namelijk Lidl Fanwear te bestellen.

Lidl Fanwear maakt jouw festival outfit compleet

We horen je al denken: de festivals gaan voorlopig toch niet door. Oké, fair enough. Echter hoeft dit niet te betekenen dat jij geen klein feestje in de achtertuin kan houden. Ook hiervoor mag jij met jouw trotse festival outfit de show gaan stelen.

lidl fanwear kledingcollectie

De kledingcollectie van de Lidl bestaat uit verschillende items die jij aan kan trekken tijdens de zomerse dagen. De twee paradepaardjes van de Lidl Fanwear zijn in onze ogen de sportsokken en de badslippers. Beide voorzien van een opvallende Lidl print.

Lidl sokken

2 paar sportsokken

Lidl €2.00 Shop nu
lidl slippers

Slippers

Lidl €4.00 Shop nu

 

Verder zijn er nog andere kledingstukken te bestellen. Van een basic katoenen T-shirt met een ronde hals tot aan opvallende schoenen waarmee jij ongetwijfeld de aandacht zal trekken.

Lidl shirt

Shirt

Lidl €4.00 Shop nu
Lidl sneakers

Sneakers

Lidl €15.00 Shop nu

Hoe dan ook. We kunnen niet ontkennen dat dit stiekem wel must-haves zijn, gewoon omdat de kledingstukken van de Lidl Fanwear collectie zo uniek zijn. Check de website van de Lidl voor de gehele collectie.