De populaire Netflix serie White Lines

White Lines is een ontzettend populaire serie op Netflix. De serie is gemaakt door de makers van La Casa de Papel, dus dan weet je wel zo’n beetje wat je voorgeschoteld gaat krijgen. White Lines heeft zelfs op nummer 1 gestaan in de Netflix top 10 in Nederland. Als je deze serie nog niet hebt gezien moet je dat dan ook zeker gaan doen. Als je hiervoor nog niet genoeg reden had gaan wij je nu een extra reden geven. In de serie zal je namelijk gaan kennismaken met Kika Calafat. En zij is ongelooflijk knap.

Kika Calafat is de knappe vrouw in White Lines

In White Lines wordt Kika Calafat gespeeld door Marta Milans. Ook al is ze niet het hoofdpersonage, ze weet toch de aandacht van elke man naar zich toe te trekken. Ze valt niet alleen op door haar prachtige uiterlijk. Haar aantrekkingskracht wordt namelijk versterkt door haar gedragingen. Kika is een persoon die een vrij leven leidt. Toch is ze erg empathisch en geeft ze veel om de mensen om haar heen. Je zou niet de eerste man zijn die stiekem een beetje verliefd is geworden op Kika. Axel, de man die in de serie is vermoord, was vroeger de vriend van Kika. Wij snappen wel wat Axel in haar zag. Veel mannen zullen zich toch vooral de scène herinneren waarin Kika met een andere vrouw het bed deelt.

De actrice Marta Milans

Dat Marta Milans zo’n goede indruk maakt in White Lines is eigenlijk geen verrassing te noemen. De 38-jarige actrice heeft namelijk al een goedgevuld cv. Zo heeft ze onder andere in Shazam!, Devoured en Killer Women gespeeld. De Spaans-Amerikaans actrice zal door White Lines vast nog veel meer aanbiedingen krijgen voor films en series. Hieronder hebben we de beste foto’s geselecteerd van de prachtige Marta Milans: