Herbeleef je eerste date

In veel gevallen is je eerste date met je geliefde de meest speciale. Het is nota bene de eerste gelegenheid waar jullie beiden bewust ervoor gekozen hebben om elkaar beter te leren kennen. De liefde was vers, uitdagend en onvoorspelbaar. In onze ogen is dit één van de beste Valentijnsdag dates.

Valentijnsdag dates insipratie MAN MAN

Om die redenen is het een goed idee om op Valentijnsdag met je geliefde die bijzondere dag her te beleven. Je kunt mooie herinneringen ophalen en inzien op welke manieren jullie beiden gegroeid zijn in de relatie. Zeker een aanrader dus.

Schaatsen

Op een date met je meisje lekker samen gaan schaatsen, niet bepaald het eerst wat in je op zou komen. Dit houdt niet weg dat dit eigenlijk best een romantische ervaring kan zijn. Met zijn tweeën schaatsen heeft wat weg van dansen, er is niets dat meer liefde uitschreeuwt dan dat toch?

Tijdens schaatsen ben je, vooral als je onervaren bent, afhankelijk van elkaar in het geval dat je bijna naar de grond gaat. Dit geeft spanning aan de date en zorgt ervoor dat je je niet snel verveelt. Misschien als het koud genoeg is kun je met z’n tweeën schaatsen over de Amsterdamse grachten.

Stedentrip in eigen land

Een stedentrip is natuurlijk één van de eerste dingen die in je hoofd opkomt bij het bedenken van een date. Vaak gaan dezelfde steden door je hoofd, zoals Amsterdam, Utrecht of iets anders in de Randstad. Iets wat echter ook leuk is voor de variatie, is een bezoekje aan één van de andere leuke steden die ons land rijk is.

Valentijnsdag dates inspiratie MAN MAN

Denk aan steden als Nijmegen, Groningen of Maastricht. Deze steden zijn vaak een stuk rustiger en wat minder bekend. Op date gaan in één van deze sfeervolle steden staat dus zeker garant voor verrassingen en een leuke tijd.

Wandeling met verrassing

Dates zijn leuk en aardig, maar in de meeste gevallen zit er weinig beweging in. En laat dit nou net iets zijn wat zorgt voor goede gevoelens. Waarom zou je voor de verandering niet een keer gewoon op wandeltocht gaan met je meisje? Het liefst door de natuur en met een leuke verrassing op het eind, zoals een etentje of iets dergelijks. Wandelen is gezond en inspireert je tot goede gesprekken, hierdoor bouw je ongetwijfeld een betere band met elkaar.

Het beste avondje thuis

Om je Valentijnsdag speciaal te maken hoef je niet per se de deur uit. Als jij je partner echt door en door kent, weet je natuurlijk ook hoe je haar het beste kan verwennen binnenshuis. De date die het altijd goed doet is haar verrassen met het idee om samen pizza’s te maken. Er zijn geen grenzen. Haal alle ingrediënten uit de kast en maak die pizza zo groot jullie willen.

valentijnsdag dates inspiratie MAN MAN

Om het avondje gezellig en knus af te sluiten kun je altijd nog vertrouwen op je grote vriend Netflix. Zet een leuke romantische comedyfilm op of schuil in elkaars armen bij één van de vele horrorfilms die beschikbaar zijn. Bij dit soort avondjes kun je alles naar je eigen hand zetten, keuze genoeg.

 

Samen naar een comedy café

Er is weinig in het leven dat mensen losser maakt dan een goede lachpartij. Oké, misschien dat alcohol dat nog meer doet. Een comedy café brengt beide elementen samen, dus dit is een ideale locatie voor je date op Valentijnsdag.

Er zijn vandaag de dag steeds meer comedy cafés te vinden in Nederland. Grote kans dus dat er ook een te vinden is bij jou in de buurt. Geef deze manier van daten vooral een kans, samen lachen versterkt ongetwijfeld jullie band. Een avondje vol entertainment krijg je daar ook nog eens bovenop. Kan niet missen.

Versterk jullie relatie met één van deze Valentijnsdag dates

Al met al gaan deze Valentijnsdag dates om het samenzijn met je partner. Versterk jullie band met het oog op een gezamenlijke toekomst. Dus verwen je vriendin met Valentijnsdag.