Valentijnsdag-verwennerijen

Vrouwen hebben nou eenmaal meer last van zorgen en stress dan mannen. Hoe fijn zou het zijn als jij iets van haar zorgen weg kan nemen? Luister naar haar, stel je open en zoek samen naar een oplossing. Oud maar goud om haar te verwennen is een bosje bloemen. Kan nooit kwaad en wordt eens in de zoveel tijd zeker gewaardeerd, zeker als je het bosje eens op een random doordeweekse dag komt brengen. Of ga voor een kaartje, waar je een lieve tekst op schrijft en deze op haar werk of bij haar thuis in de bus gooit.

valentijnsdag man man

Plannen omzetten in acties

Ga jij liever praktisch aan de slag? Help haar dan met het wegwerken van haar to do’s. Of doe iets wat al heel lang moest gebeuren. Zij zal enorm verrast zijn als jij de auto al naar de garage hebt gebracht of die kapotte keukenla er opnieuw aan het inzetten bent. Net zo goed neem jij zo haar zorgen weg. Zolang zij maar het idee heeft dat jij lekker aan de slag bent, scheelt je gelijk weer een berg aan nieuwe klusjes. Ook kun je ervoor kiezen om haar op te halen voor bijvoorbeeld een lunch vlakbij haar werk of kook een lekker maaltje wanneer je weet dat ze een drukke dag achter de rug heeft.

Pas één van deze dingen eens toe met de komende Valentijnsdag in je achterhoofd. Dit zal zij zo erg waarderen, dat je er een hoop liefde en verwennerij voor terug kunt verwachten. Win-win.

Zit jij zonder Valentijn? Dan ook geen stress. Dit zijn de 3 dingen die je kunt doen wanneer je zonder date zit.