Volgende week is het Valentijnsdag en overal verschijnen berichten wat we allemaal kunnen doen op deze dag van de liefde. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je als single hier niet op zit te wachten. Daarom hebben wij drie alternatieven voor je geselecteerd.

1 Anti-Valentine’s day @ THE BUTCHER Social Club

THE BUTCHER Social Club heeft geen zin in romantiek op Valentijnsdag, maar in een echte mannenavond. In de A’DAM toren in Amsterdam Noord wordt de Champions league wedstrijd Paris Saint-Germain tegen Barcelona uitgezonden op een gigantisch scherm, terwijl je drankjes worden verzorgd door knappe dames. Hier wil je bij zijn toch? Voor de wedstrijd kan je hier genieten van de heerlijke burgers. Je kunt tot 3 uur ’s nachts blijven hangen in deze combinatie burgerbar, high-end lounge en old-school speelhal met flipperkasten, voetbal-, pool- en pingpongtafels.

Burgers and beer

2 Filmmarathon

Er worden genoeg Valentijnsfilms op TV uitgezonden. Om deze te ontwijken is een goed alternatief een avond/nacht netflixen met je vrienden. De volgende serie’s zijn zeker de moeite waard om te kijken.

shutter-island-valentijnsdag-manman

3 Champions league wedstrijd PSG – Barcelona

Voor als je niet in de buurt van Amsterdam woont of geen zin hebt om het huis uit te gaan, kan je de Champions league wedstrijd natuurlijk ook gewoon thuis kijken. Vrienden, bitterballen, bier: alle ingrediënten voor een heerlijke anti-Valentijnsavond.

En als we dan toch zo anti-Valentijn bezig zijn, zijn deze tien Valentijn cadeaus voor jezelf als je single bent, goed om jezelf cadeau te doen.