1. APB

Niet direct weg klikken, APB is inderdaad een politieserie, maar wel op geheel eigen wijze. Een miljardair verliest zijn beste vriend op tragische wijze en besluit de politie in Chicago financieel een handje te helpen. Met de nieuwste high-tech apparatuur en dikste wagens gaan zij de misdaad bestrijden. Als de trailer een goed beeld geeft van de serie, dan wordt het lachen.

2. Sneaky Pete

Na lang wachten is hij er dan eindelijk, Sneaky Pete. De serie gaat over Marius, een ex-gevangene die na zijn vrijlating de identiteit van zijn celgenoot heeft overgenomen. Geniepige Pieter mengt zich in diens vervreemde familie en alles wat de echte Pete heeft achtergelaten. Een serie waarbij de rillingen over je rug gaan. Zet 13 januari maar vast in je agenda!

3. Taken

Iedereen kent Taken. En 2017 is het jaar dat er een serie gebaseerd wordt op de populaire films. NBC heeft het verhaal misschien wat uitgemolken, maar als je gek bent op wat spanning, actie en (waarschijnlijk) een happy end, dan ligt Taken in jouw straatje. Je kunt de serie op 27 februari verwachten.

4. Legion

Zelfs wanneer je geen fan bent van Marvel is dit echt wat voor jou. Legion gaat over David Haller, een jonge man met psychologische problemen. David is gediagnosticeerd als Schizofreen en is de afgelopen jaren van het ene naar het andere psychiatrische ziekenhuis geweest. Maar na een vreemde ontmoeting met een andere patient, wordt hij geconfronteerd met de mogelijkheid dat de geluiden in zijn hoofd echte visioenen zijn. Op 8 februari kunnen we de FX serie verwachten en dat wordt gegarandeerd genieten.

5. SIX

SIX is het type serie wat de mannelijkheid in je naar boven haalt. De serie gaat over Navy Seal’s, harde gasten die niets of niemand uit de weg gaan. Geen serie om met je vriendin te kijken, maar voor het fitnessen met je maten is geen enkel probleem. Een bom testosteron, check de trailer.

6. When we rise

Een verhaal over de LGBT-beweging en hun gevecht voor vrijheid en gelijkheid. Van director Gus van Sant die eerder al indruk maakte met onder andere Good Will Hunting en Milk.

7. Twin Peaks

Door veel ouderen bestempeld als de beste televisieserie ooit. Laten we hopen dat de comeback sterk genoeg is om een seizoen naar te kijken. Check Lynch hieronder terwijl hij een donut eet en als je de eerste twee series nog niet gezien hebt, dan wordt het tijd om er eens lekker voor te gaan zitten.

8. The Last Tycoon

Matt Bomer en Kelsey Grammar verschijnen samen in The Last Tycoon, dat betekent alleen maar goeds. De serie speelt zich zo’n 90 jaar geleden af en moet je liggen of niet. Check de trailer hieronder om er achter te komen of het wat voor jou is.

9. Taboo

De BBC en TX en Tom Hardy hebben hun krachten gebundeld en dat heeft Taboo opgeleverd. Wanneer deze serie aan onze verwachtingen voldoet, dan zal het één van de beste van 2017 zijn. Check deze link voor meer informatie en de trailer.

10. Iron Fist

Waarschijnlijk ken je deze bekende Marvel wel, zo niet check dan snel de onderstaande trailer. Iron Fist zal vanaf 17 maart op Netflix te zien zijn.

Wat vind jij van onze top 10 series van 2017? Dit zijn 10 te gekke series die je misschien nog niet gezien hebt en die nu draaien.