Een spotgoedkope villa in Dolores, Spanje

Dit prachtige en luxe vakantiehuis in Dolores heeft twee of drie slaapkamers en een garage om de auto te parkeren. Het huis heeft een modern uiterlijk, net zoals de omringde woningen. Dankzij het design met veel grote ramen valt er veel daglicht naar binnen. De woonkamer is gezellig en huiselijk ingericht en biedt dankzij de glazen schuifdeuren een prima uitzicht op de tuin en het zwembad.

 

villa spanje

De tuin van dit huis is dan ook ideaal. Er is niet veel groen te ontdekken en daarom hoef je die ook niet te onderhouden. Wel zo chill wanneer jij toch regelmatig in eigen land bent. Wel heb je er genoeg plek om lekker in de zon te genieten of een frisse duik te nemen in het zwembad.

Natuurlijk moet er ook gegeten worden en gelukkig beschikt deze luxe villa ook over een moderne keuken. Het is een open keuken, met tevens schuifdeuren. Zo kun je tijdens het koken ook genieten van het zonnetje. Daarnaast is het aanrecht ook een soort bar, waar mensen, die mee-eten gelijk aan kunnen zitten.

Het luxe vakantiehuis staat te koop

Kortom: deze villa is geweldig voor een lekkere en luxe vakantie in Spanje. Ben je het hier mee eens, dan zou je op Funda kunnen gaan kijken, want daar staat dit huis te koop. Hoewel niet iedereen dit bedrag op zijn spaarrekening heeft staan, is het huis wel goed betaalbaar. Het huis kost namelijk 274.000 euro. Voor die prijs heb je wel een luxe bestemming om elk jaar naar toe te gaan.

luxe vakantievilla

Er zijn natuurlijk nog vele andere mooie vakantiehuizen te vinden. Zoals deze droom-vakantiehuis, die ook in Spanje te vinden is. Maar ook in eigen land is het goed vertoeven, in Zeeland bieden ze het ultieme vakantiehuis.