Een spotgoedkoop vakantiehuis in Spanje

Je betaalt slechts 350.000 euro voor een vrijstaande villa met 3 slaapkamers in Torrevieja, Alicante. Naast de 3 slaapkamers tref je hier vervolgens ook nog 3 badkamers aan. Daarnaast heeft de woning een privé-tuin, zwembad, meerdere terrassen, solarium op het dak en een fantastisch uitzicht. Je auto parkeer je op een parkeerplaats voor 2 voertuigen in de ondergrondse garage.In totaal omvat het huis een totale vloeroppervlakte van 263 vierkante meter dat is verdeeld over 4 verdiepingen. In het onderste gedeelte van het huis tref je de parkeerplaatsen aan, een wasruimte en ook een berging. Op de begane grond is een keuken en toegankelijke woon- en eetkamer. De ramen zorgen bovendien voor veel fijne lichtinval waardoor het huis er vrolijk en speels uitziet.

vakantiehuis in Spanje te koop

Op de begane grond tref je ook een hoofdslaapkamer aan. Deze bevat ingebouwde kleerkasten en daarnaast is er ook een apart gasten toilet. Verder vind je op de eerste verdieping meerdere tweepersoons slaapkamers. Ook vind je hier een zonneterras op de eerste verdieping zodat je kan ontspannen en genieten van het schitterende landschap. Het huis is gelegen in de stad Torrevieja. Dit ligt op slechts 35 minuten van de stad Alicante, waar het internationale vliegveld van El Altet ligt. In deze omgeving is het heerlijk genieten van uw luxe huis en de Zuid-Europese manier van leven. De woning ligt bovendien in een omsloten gemeenschap met een gemeenschappelijk zwembad. Hier kan je genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca. Ook voor kopers met kinderen is het ideaal. Er liggen volop speelplekken op het terrein die aan alle veiligheidseisen voldoen.

luxe vakantiehuis spanje

Verder tref je in de omgeving het natuurlijke gebied van de Salinas de Torrevieja aan. Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee. Ondanks dat je niet in een gigantische stad woont, ligt op de locatie van deze woning toch alles wat nodig is dichtbij. Restaurants, ziekenhuizen, huisartsen, supermarkten en sportcomplexen liggen allemaal in de buurt. Met wie ga jij naar Spanje emigreren of wie weet koop je het alleen als vakantiehuis?

Check hieronder meer foto’s van deze woning in Spanje:

vakantiehuis met zwembad Spanjeterras villa