Lionel Messi is blijkbaar ook een fan van luxe horloges

Na 21 jaar bij de club gespeeld te hebben met daarin 672 goals op het hoogste niveau en zes keer de Ballon d’Or in zijn zak neemt Messi afscheid door de hoofduitgang. Dat deed hij bovendien in stijl. Zo werd hij met een wel heel bijzonder luxe horloge gespot bij zijn vertrek bij FC Barcelona. Namelijk de Patek Philippe Nautilus 5711/1A in stainless steel met een witte wijzer.

Deze versie werd voor het eerst uitgebracht door Patek Philippe in 2012 als alternatief op de 5711/1a met blauwe wijzer die uit productie is verdwenen in 2020. De winkelwaarde is 29.750 dollar, maar tegenwoordig gaan ze voor 110.000 dollar over de toonbank.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Bij aankomst in Parijs droeg de kleine Argentijn een Rolex

Maar ook in Parijs was Messi te zien met een heel bijzonder horloge. Op zijn eerste dag besloot hij een Rolex Yacht-Master te dragen in 18 karaats rose gold. Het is een lekker sportief modelletje wat natuurlijk bij Lionel Messi past. Het is namelijk de eerste Rolex ooit die met een rubberen band werd ge├»ntroduceerd. De prijs is overigens nog vrij bescheiden voor het salaris van Messi. Namelijk zo’n 32,750 dollar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het kan zo zijn dat de kleine Argentijn binnenkort weer te zien is met een aantal nieuwe horloges. Zijn salaris bij Paris Saint-Germain is namelijk waanzinnig hoog, zo’n 40 miljoen euro netto per jaar. Je zou je kunnen afvragen waarom een voetbalclub een dergelijk bedrag betaalt voor een voetballer van zijn leeftijd. Fair enough, Messi is in onze ogen zeker de beste voetballer ooit. Dus de transfer snappen we vanuit een sportief oogpunt. De voetbalclub uit Parijs wil namelijk strijden om de Champions League. Echter verwacht PSG het salaris van De Vlo┬áal snel terug te verdienen. Alleen al de verwachte opbrengst van de shirtverkoop zal een grote inkomstenbron zijn.