Texas Chainsaw Massacre op Netflix

Tecas Chainsaw Massacre is een horrorfilm op Netflix (geregiseerd door David Blue Garcia) met in de hoofdrol Nell Hudson en Elsie Fisher, die je misschien kunt kennen van Eighth Grade. Het zou een vervolg moeten zijn op de originele film maar dan gebaseerd op de tijd van nu. Hierin wordt net zoals in het origineel Leatherface geïntroduceerd.

Ondanks dat de kijkers van Netflix erg uitkeken naar deze film, zijn ze niet allemaal enthousiast. Het merendeel van de mensen is absoluut niet te spreken over de nieuwe horrorfilm. Het zou absoluut geen eer doen aan de originele film.

 

“Slechtste horrorfilm ooit gemaakt”

Gizmodo beschreef in een recensie de film als ‘volledig overbodig’ en de recensie van Discussing film ging zelfs nog een aantal stappen verder. Volgens hen zou de film één van de slechtste mainstream horrorfilms ooit gemaakt zijn. Ouch.

Frankie Gilmore plaatste een recensie waarin de film maar één ster verdiende (van de vijf). Hierin werd afgevraagd hoe het kan dat je op zo’n laag niveau kan zitten met een film. Het is ontzettend jammer om te zien dat een film zo ontzettend veel potentie heeft, maar dat er zo gefaald wordt in het maken van de film.

Ook vinden velen het ontzettend jammer dat ze een slechte recensie moeten schrijven over een horrorfilm, aangezien ze juist zo’n fan zijn van de originele film. De kritische kijkers vinden het oprecht een van de slechtste horrorfilms ooit..

De niet-zo-kritische kijker is ook erg ontevreden. Zo krijgt Texas Chainsaw Massacre maar een score van 33 procent (Audience Score) op Rotten Tomatoes, terwijl het origineel uit 1974 een score krijgt van 82 procent. De kijkers van de Netflix-film delen ook hun mening op Twitter. Hierin zegt een kijker dat makers moeten stoppen met het maken van remakes op bekende films, want het wordt er absoluut niet beter van.

Gelukkig voor de maker zijn er ook een aantal positieve reacties over de film op Twitter.

Heb je nou wel zin in een goede horrorfilm? Bekijk dan de 10 beste horrorfilms op Netflix.