De carrière van Noor Omrani

De 22-jarige Noor Omrani is een van de grootste hockeytalenten van en knapste hockeysters van de Oranje Dames. Zo speelt zij de sterren van de hemel bij de meest succesvolste hockeyclub van Europa, HC Den Bosch, en hier heeft zij al verschillende prijzen op haar naam staan. Zo werd zij onder andere in 2021 en 2022 landskampioen met dit team, landskampioen zaal in 2022 en won zij in 2022 de Golden-Cup Den Bosch. Verder is Noor ook geselecteerd voor Jong Oranje en werd zij samen dit team afgelopen jaar wereldkampioen.

We kunnen wel stellen dat Noor een ontzettend succesvolle carrière op haar naam heeft staan voor haar leeftijd. Aangezien het hockeysalaris van Noor Omrani niet bijster hoog is, is het fijn dat ze ook nog met haar andere dingen extra geld kan verdienen. Zo doet ze het goed op social media en televisie. Noor nam deel aan het tv-programma De Verraders, waar wij meer van Noor leerden kennen en wij konden genieten van haar vrolijke en gezellige karakter.

Prachtige vakantiefoto in bikini

Momenteel neemt Noor Omrani even een break na dit lange hockeyseizoen en al haar andere werkzaamheden. Daarom is zij samen met haar vriend (voetballer Marcus Pedersen) op vakantie naar Dubai, waar zij geniet van het heerlijke weer in combinatie met lekker eten. Echter vergeet Noor haar fans niet tijdens haar vakantie en trakteert zij haar 48,9k volgers op Instagram met het ene na het andere leuke plaatje op haar Instagram Story’s. Nu is het weer raak met zo’n leuke vakantiefoto van Noor Omrani. Zo verschijnt zij namelijk in bikini voor de camera.

Eén ding is zeker: Noor haar verleidelijke blik en haar afgetrainde lichaam – in combinatie met de prachtige bikini en de zonsondergang op de achtergrond – is een fenomenaal plaatje. Wij zijn zwaar onder de indruk van Noor Omrani en kunnen niet wachten om nog meer van haar te zien in de toekomst. Zie hieronder de desbetreffende foto van Noor en vergeet haar vooral ook niet te volgen, zodat je haar wekelijks op jouw feed voorbij kunt zien komen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)