Whiskey proeverij

Een lekker glas whisky drinken is altijd een goed idee. Meer leren over de details over het brouwproces en de verschillende soorten die er zijn, is zeker geen straf. Dat terwijl je de verschillende soorten whisky zelf proeft, maakt het alleen maar beter. Sluit de dag goed af met een heerlijke burger, en dan bedoelen we niet die slappe hap van de Mac, maar echt een heerlijke ambachtelijke burger met een goed stuk vlees.

vader zoon man man

Voetbalwedstrijd

Thuis op de bank voetbal kijken, haast niets is lekkerder. Behalve dan zelf de wedstrijd vanuit het stadion bekijken. Dit is de ideaal voor een vader-zoon dag. Echter, hoeft dit niet perse een wedstrijd in Nederland te zijn. Over de grens zijn er genoeg wedstrijden die het bezoeken waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor een wedstrijd uit de Premier League, er zijn tegenwoordig voldoende boekingskantoren waar je ticket+verblijf kunt boeken.

Circuit

Wie kan er nou beter rijden? Jij of je vader? Neem de proef op de som en kom er achter wie daadwerkelijk het snelst is. Ga naar het circuit, boek een brute bak en laat zien wie de beste Verstappen is. Bovendien hoef je niet tegen elkaar te racen, maar kan je ook gezamenlijk over het circuit heen vlammen. Daarnaast kun je ook naar de brullende machines van andere kijken wanneer zij het circuit onveilig maken in een van de vele races die er georganiseerd worden.

Vissen

Vissen is een activiteit van geduld, een activiteit waarbij het op jou en je vader is aangewezen. Dit is een mooi moment voor een goed, diepgaand gesprek. Dat onder het genot van een mooie natuur en paar koude biertjes. Je kunt natuurlijk ook goede fles whiskey meenemen. Vis aan wal, of neem een bootje mee het meer op. Uiteindelijk draait het om de goede gesprekken die je met je vader hebt.

Start een motorproject

Eerder schreven we al dat het opknappen van een motor een toffe hobby is om met je beste vriend op te pakken. Echter, is dit ook een tof project om samen met je pa te doen. Waarschijnlijk heeft hij er nog meer verstand van dan jij. Eerlijk is eerlijk, het is niet het meest geschikte project voor een vader-zoon dág, maar het is wel een ideaal project om meer tijd met je vader te besteden. Bovendien hou je er, mits je het goed doet, een brute bike aan over.

man man vader zoon