De burgertent. Een fenomeen wat de laatste jaren niet meer te ontbreken is uit menig stadsbeeld. Of je nou wil lunchen of dineren, een burgertent is altijd een goed idee. Met vrienden, collega’s of je vriendin. Iedereen waardeert een goede burger. Door de opkomst van zoveel burgertenten is het belangrijk te weten waar je kwaliteit en ambacht vindt. MAN MAN helpt je hierbij. Check deze 5 toffe burgertenten. Of je nou in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven bent.

Beers & Barrels – Utrecht

Plan je een avond uit met je vrienden of collega’s? Check Beers & Barrels. Gezelligheid is gegarandeerd. Aan de hoge tafels kunnen jij en je vrienden eigen biertjes tappen. Voor grote groepen hebben ze speciale arrangementen. Borrelplateau’s waar typisch manneneten op geserveerd wordt in combinatie met burgers bereid op de welbekende Green Egg’s. En dat proef je. Aan het begin en aan het einde van de avond wordt het biervat gewogen en betaal je per kilo bier. Moeten we nog meer zeggen?

Beers & Barrels burgertent man man Beers & Barrels man man burgertent 2

Ter Marsch & Co – Rotterdam

Wat ooit startte als de winkel van de fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren is Ter Marsch & Co tegenwoordig een begrip als bar & restaurant. Geschikt voor groepen, maar ook wanneer je een keer geen standaard date wilt. Bij Marsch & Co staat goed vlees centraal en met name de burger. Laat deze hotspot niet aan je voorbij gaan wanneer je in Rotterdam bent. Een aanrader voor zowel de lunch, diner of na 22:00 om te borrelen. En urenlang borrelen kan zeker. Niet alleen binnen, maar ook op het gezellige terras.

ter marsch & co burgers man man Ter marsch & co burgers man man 2

The Butcher – Amsterdam

Zoveel keuze in Amsterdam, dat we bijna niet konden kiezen. Gevestigd aan de Albert Cuyp markt ligt The Butcher. Een ware hotspot. In deze stijlvolle tent worden de burgers, gemaakt van de beste ingrediënten, vers voor je bereidt. Naar eigen zeggen staat de Butcher voor quality, quality & quality. Dit kunnen wij bevestigen. Binnenkort is The Butcher ook te vinden in Berlijn & Ibiza.

The Butcher Amsterdam man man The butcher man man 2

De Burger – Eindhoven

Beefburger, kipburgers, zalmburgers en een heuse hangover burger. Bij De Burger in Eindhoven slaagt iedereen. Kun je niet kiezen? Dan bestel je toch 4 kleine burgers? Kwaliteit staat voorop en enkel de meest verse ingrediënten worden gebruikt.

Eindhoven Schermafbeelding 2016-04-04 om 15.13.44

Wereldburgers – Groningen

In het hoge noorden kun jij ook zeker slagen wanneer je op zoek bent naar een goede burgertent. En wel op een verantwoorde en duurzame wijze. De classic beefburger is top, maar wanneer je een bezoek breng aan Wereldburgers, ga dan ook voor een wereldburger. Probeer bijvoorbeeld de Maxima: avocado, rode ui, sla en chimichurri saus gemaakt van biologische tomaten en Argentijnse kruiden. Hier worden wij blij van.

wereldburgers man man wereldburgers man man 3