1. Golfen

Ga samen met je beste vriend naar een golfbaan. Je kunt simpelweg golfballen weg slaan om aan je ‘swing’ te werken of daag elkaar uit door in zo min mogelijk slagen de bal in een hole te krijgen.

2. Samen een motor opknappen

Wil je een hobby die ietwat uitdagender is? Ga dan samen een oude motor opknappen die jullie hebben gekocht bij die boer waar deze in een schuur stond. Samenwerken aan een project, waarbij de motor als het ware de weerspiegeling wordt van de bijzondere band die jullie hebben. Mocht dit jullie eerst motor zijn, dan is dit wat je moet weten bij het kopen van je eerste motor.

zwarte-motor-beste vriend-custom maken-MAN MAN

3. Meubels maken

Wanneer het opknappen van een motor een beetje te hoog is gegrepen, kunnen jullie wellicht meubels maken. Maak bijvoorbeeld steigerhout banken, tafels, kasten en noem het maar op.

4. Schietrange

Indien jullie iets mannelijkers willen kunnen jullie beiden naar een schietrange gaan. Daag elkaar uit en kijk wie de beste van de twee is. Komen die Call of Duty skills toch nog soort van pas.

5. Voetbal vriendenteam

Een carrière als profvoetballer: de ultieme jongensdroom. Dit was een droom die jullie beiden probeerden na te jagen. Je maakte meer kans dan je beste vriend, alleen wist je het niet waar te maken. Na al die jaren houd je nog steeds van deze mooie sport en wil je samen met je beste maat kijken of jullie beide nog wel een balletje kunnen trappen. En zo sport je ook nog een beetje.

Dit zijn één van de hobby’s die jij samen met je beste vriend kunt oppakken. Uiteraard zijn er meerdere hobby’s, maar het belangrijkst is dat de bijzondere band tussen jullie wordt gekoesterd.