Vader worden van een drieling

Vader worden, voor velen één van de mooiste dingen in je leven. Dat ene moment in je leven dat je van je vrouw te horen krijgt dat je vader gaat worden, is voor elke man een godsgeschenk. De baas in het getoonde filmpje heeft al twee kinderen en laat op prachtige wijze zien dat een drieling krijgen alleen nog maar mooier is.

Eerst heeft hij niet door wat er nou precies aan de hand is. Je ziet in zijn ogen dat het ergste door zijn hoofd schiet. Maar wanneer zijn vrouw zegt dat het een drieling wordt, gaan er allerlei emoties door zijn hoofd. Hij ging van ongeloof, verwarring en geschokt zijn, naar acceptatie, opwinding en totale vreugde. Hij moest nog even tellen hoeveel het er wel niet waren tot hij tot het moment van acceptatie kwam. Maar hij laat hiermee zien hoe je moet reageren op zo een situatie! Prachtig om te zien ook dat deze coole vader het na zijn twee huidige kinderen geen probleem vindt om er nog een drieling bij te krijgen. Het enige nadeel waar die zelf ook achter kwam, is dat zij naar een groter huis moeten gaan.

Een drieling krijgen is iets heftigs, dat mag zeker niet onderschat worden. Je leven staat op zijn kop, in plaats van één kind krijg je er drie, die zag je niet aankomen. Dit betekent ook dat je meer ruimte nodig hebt dan je in eerste instantie dacht nodig te hebben. Daarnaast zullen je kosten fors hoger uitvallen en wordt je slaap geminimaliseerd. Maar dit mag de pret niet drukken van het krijgen van drie kinderen.

Een drieling krijgen is ingrijpend, maar vergeet niet dat er genoeg activiteiten zijn die jij kunt doen met je kinderen! Ook is het belangrijk dat jij met je kinderen een goede band ontwikkeld, maar hoe ontwikkel je zo een vader kind band?