Denk jong, maar gedraag je naar je leeftijd

De reden waarom wij denken dat deze generatie vaders misschien wel de beste vaders kunnen zijn, is omdat zij zich kunnen relateren aan de jeugd van vandaag. Wij hebben geen groot gat tussen ons en de nieuwe generatie wat betreft normen en waarden en technologie. Daarom is het waarschinlijk voor ons makkelijker dan ooit om de coole, maar toch volwassen, vader te zijn.

Coole vader man man 05

Geef lessen over ‘de echte wereld’

Als je kind klaar is met school, beseft hij of zij zich pas hoe klein het aandeel van school is wat betreft het volwassen worden. Hoewel de meeste ouders druk bezig zijn met het onderwijs van hun kind, leren de coole ouders hun kinderen hoe zij het kunnen maken in de echte wereld.

De kids zullen zelf wel de sociale dingen uitvinden en fouten maken en andere dingen op zichzelf leren. Dus is het voor jou als coole ouder belangrijk dat jij je kind begeleidt op het pad naar een volwassene wie mensen graag om zich heen hebben.

Coole vader man man 02

Het draait om het totale plaatje

De last van het ouderschap kan je er soms wat slonziger uit laten zien. Het is niet alleen belangrijk om met de tijd mee te gaan, maar je moet jezelf ook naar je leeftijd te kleden. Houd jezelf vast aan tijdloze merken, basics en items die nooit uit de mode raken! Hoewel de mening van je kind eigenlijk hetgene is wat telt, zullen anderen ook jouw ‘coolheid’ als vader beoordelen.

Coole vader man man 09

Blijf in shape

Wij van MAN MAN geloven dat sporten één van de beste manieren is om gezond te blijven op meerdere manieren. Er is niks anders waarmee je je hoofd zo goed kan leegmaken en wat zo goed voor je lichaam is. Dus waarom is sporten het eerste wat we laten vallen zodra we een koter krijgen?

Meerdere studies hebben aangetoond dat mensen die sporten vaker postieve stemmingen hebben en minder stress en vermoeidheid ervaren. Dit zijn essentiële ingrediënten om de coole vader te zijn! Ben de vader die zijn energie goed gebruikt en het zal zich later uitbetalen wanneer je kind groot is en jij de golfbaan op kan!

Coole vader man man 06